donderdag 4 juli 2013

Korting scoren!


Het is nu officieel zomer en dat betekent dat er in veel winkels de uitverkoop is begonnen. De een vindt het verschrikkelijk om tussen stapels kleding dat ene truitje voor een paar euro te vinden. De ander vindt het juist fantastisch om voor zo min mogelijk geld iets leuks te scoren.

Online vs. een winkel
Een dagje winkelen is voor de meeste meiden een uitje. Gezellig met je moeder of een paar vriendinnen de stad in en opzoek gaan naar iets leuks. Toch heeft online shoppen veel voordelen. Er zijn veel websites waar je kleding en producten kunt vergelijken en als het niet goed is, stuur je het gewoon weer terug.

Korting Googlen
Het leuke van online winkelen is dat er overal op het internet
kortingscodes te vinden zijn zoals bij Couponcode.nu. Als jij je winkelwagentje bijvoorbeeld bij Zalando hebt volgegooid, dan kun je op websites als Couponcode zoeken naar korting. Dat maakt het online winkelen al een stuk leuker!

Een beetje ongezellig
Want dat is online shoppen wel. Je zal niet snel een vriendin uitnodigen om samen achter de laptop naar iets nieuws te kijken. Dan is het toch leuker om samen door een winkelstraat te slenteren. Maar online kun je wel tijdens de les of je werk stiekem een linkje delen van een leuk jurkje dat je ergens in een webshop gezien hebt. Zo kun je naar school of je werk en winkelen te gelijk!
Wat vinden jullie leuk? Winkelen of online shoppen?
LinkWithin

Related Posts with Thumbnails