dinsdag 7 mei 2013

Nagellak opbergen

Nagellak opbergen

Je kunt je nagellak natuurlijk allemaal in een lade bewaren, maar als je een grote stash hebt, is het eigenlijk leuker om daar iets mee te doen. Gelukkig zijn er allerlei oplossingen voor. Wij hebben drie DIY nagellak opbergsystemen voor je, met spullen die je gewoon bij de HEMA kunt aanschaffen.

Nagellakdoos
Deze DIY is eigenlijk heel gemakkelijk. Het enige wat je nodig hebt zijn kartonnen dozen met deksel, cadeau- of kaftpapier, plakband en kleine stickertjes. De dozen haal je bijvoorbeeld bij de Xenos of de Hema. Je zou ook de dozen van de Truly Yours box kunnen gebruiken. Haal ze leeg en beplak ze netjes met het cadeaupapier. Omdat je je nagellak er alleen van bovenaf in ziet, is het handig op de doppen te merken. Dit doe je door van ieder kleurtje een stip te zetten op de stickertjes. Deze plak je op de dop, zodat je precies ziet wat welke kleur is. Als je echt heel veel lak hebt, kun je ook per kleurgroep een aparte doos maken, zodat je alle rode, groene en glitterlakjes bij elkaar hebt.


Kruidenrekje
Wie zegt dat je kruidenrekjes per se voor kruiden moet gebruiken? Ze doen het ook perfect als nagellakrekje! Rekjes zoals dit exemplaar koop je bijvoorbeeld bij IKEA of in online warenhuizen. Heb je ze eenmaal gevonden, dan is het heel gemakkelijk. Schuur ze licht op, geef ze een likje verf, laat drogen en herhaal. Je kunt ze eventueel nog aflakken, maar meestal is dat niet nodig. Hang ze aan de muur op verschillende hoogtes voor een speels effect of maak er juist een strak geheel van door ze allemaal recht onder elkaar te hangen. Nagellak erin en klaar!Sieradenzak
Als je nog ergens een leeg stukje muur of binnenkant van een deur over hebt, is het een leuk idee om hier een sieradenzak op te hangen. Dergelijke zakken zijn overal te koop en super handig om je nagellak in op te bergen. Voor een vrolijk effect sorteer je ze op kleur, zodat je een soort van regenboog effect krijgt. Je hebt dergelijke zakken ook voor foto's. Deze zijn vaak volledig transparant en staan ook heel leuk, omdat je er meerdere flesjes nagellak naast elkaar in op kunt bergen.Glazen pot
Een glazen pot staat ook heel vrolijk om je nagellak in op te bergen. Zo is het niet alleen binnen handbereik, maar staat het ook nog eens vrolijk op je tafel of bureau. Een nadeel kan wel zijn dat de potjes misschien gaan lekken. Ook is het niet zo handig als je net het onderste potje nodig hebt. Eigenlijk alleen geschikt als decoratie!
-Geschreven voor uitmetkorting


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails