donderdag 25 april 2013

Stylight


Voor alle mensen met een speciaal plekje in het hart voor mode is er Stylight . Dit mode platform verzamelt alle leukste online shop zodat jij je ideale outfit samen kunt stellen. Maak een keuze uit de brede collectie van kleding, schoenen en accessoires voor jouw persoonlijke mode item.



Stylight heeft in slechts vier jaar een internationale zoekmachine voor mode opgericht. Maar het  is veel meer dan een zoekmachine alleen. Het geeft zijn bezoekers de kans om unieke moodboards samen te stellen met alle modemerken die je op de website kan vinden. Online shoppen was nog nooit zo makkelijk en leuk! Bekijk hier ook de andere boards van alle mode liefhebbers. Op dit online board kunnen de bezoekers hun favoriete items combineren met hun eigen foto’s, filmpjes en muziek. Zo worden er leuke sfeerimpressies van verschillende looks op de website verzameld! Deel dus je eigen outfits op Facebook, Pinterest en Instagram.  Stylight richt zich op alles wat met een modieuze levensstijl te maken heeft. Beauty en uiterlijk is wat centraal staat op de website; geniet dus van de luxueuze levenstijl van Stylight. Deze website houdt van mooie dingen.



Het doel van Stylight is om een internationaal modeplatform te creëren zodat alle modeliefhebbers een keuze kunnen maken uit een breed aanbod van modemerken. Het  is dé manier om mode en beauty te ervaren en te delen met de rest van de wereld!
Stylight is een jong en fris online platform met een speciaal plekje in het hart voor fashion. Deze website geeft je de mogelijkheid om vanuit je luie stoel de mooiste kleding, schoenen, en accessoires aan te schaffen. Stylight verzamelt al jouw favoriete webshops zodat jij dat ene speciale mode item kunt vinden.

Ga zeker eens een kijkje nemen op deze fashion community!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails