dinsdag 12 maart 2013

Nivea nieuwe producten

Nivea is laatst uitgekomen met 2 nieuwe producten: Nivea Lip butters en Nivea Stress deodorant.


Niveau lip butters:
Zoals jullie vast wel weten ben ik gek op lippenbalsem en gebruik het ook heel vaak per dag dus ik was erg benieuwd naar de nieuwste lip butters.

Informatie:
De NIVEA Lip Butters zijn verkrijgbaar in drie verschillende smaken. Deze zijn geïnspireerd op de stad Parijs waar de macaron vandaan komt. Macarons, kleine Franse meringue-achtige gebakjes, zijn gevuld met botercrème of jam en zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende smaken. De NIVEA Lip Butter Original is ongeparfumeerd en vrij van smaak. ‘Raspberry Rosé’ heeft een heerlijke frambozen smaak en ‘Vanilla & Macadamia’ smaakt, zoals de naam al doet vermoeden, naar vanille en macadamianoten.
Ik de 3 smaken ontvangen, alle 3 zitten in een kartonnen verpakking en de lipbutters in een blikje. Het uiterlijk van de blikjes zijn erg leuk, vrolijk!
En och wat zijn ze heerlijk! Mijn favoriet is ‘Raspberry Rosé die is zo lekker zoet!

Alle 3 geven weinig kleur af.

Ze verzorgen en hydrateren mijn lippen goed en ook langdurig, erg fijn!

Net als het bekende NIVEA crème blik komen de Lip Butters in een handig meeneemblikje. De NIVEA Lip Butters zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat voor een consumentenadviesprijs van €2,99 voor 20ml.

Nivea Stress protect deodorant:
Dit had ik al op de reclame gezien en natuurlijk erg handig als het werkt! Deze ga ik review en bespreken dus lees gauw verder.


Het uiterlijk is simpel, wit met oranje en het nivea logo.
De geur is lekker, niet te maar je ruikt het wel goed.


Maar werkt het ook?: Ik heb zelf nogal vaak last van zweetplekken maar met deze deo wordt het wel wat minder maar het is niet helemaal weg, of die zweetplekken van stress komt weet ik natuurlijk niet dus dat valt wel wat moeilijk te oordelen.
Maar wat ik belangrijk vind is dat ik overdag niet meerdere keren hoef te spuiten. Alleen in de ochtend en dan kan je er de hele dag tegen aan.

NIVEA Stress Protect deodorant spray 150ml kost: € 3,99.
Ook verkrijgbaar in een stick en roller.


Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails