vrijdag 1 maart 2013

Bidutchy Montana zonnebril

Zonnebrillen zijn een must voor in de zomer maar je wilt natuurlijk wel een leuke zonnebril die je goed staat.
Vooral Ray Ban zonnebrillen zijn erg hot maar vandaag ga ik het hebben over een nieuw merk zonnebrillen namelijk Bidutchy zonnebrillen in het model Montana.Informatie over Bidutchy:
De Bidutchy Montana is een stijlvolle unieke bril van het Hollandse merk Bidutchy. Het klassiek gevormde montuur in frisse kleuren met de verwisselbare lenzen zijn een noviteit in zonnebrillenland! Op dit moment biedt Bidutchy twee verschillende modellen aan, de grote Panama en de iets kleinere Montana.  Beide brillen zijn vervaardigd uit kunststof met een rubberized coating. De glazen zijn gepolariseerd zodat de brillen het hele jaar door gebruikt kunnen worden zonder hinderlijke schittering  in je ogen.  Oftewel ideaal voor op het water, in de sneeuw, in de auto of gewoon  lekker in de zon. Bidutchy is een product van Nederlandse bodem,  bedacht door twee inventieve strandvrienden die hun idee nu eens echt wilden realiseren  tot een nieuw product met behulp van professionals uit de design wereld.
Er zijn dus 2 modellen:
Beide in leuke kleuren en met verwisselbare lenzen.
Ik heb de Montana in de kleur Party Pink (licht roze) met de Rebel Black (zwart) verwisselbare lenzen.

Dit zijn de lenzen waaruit je kan kiezen:
De bril zit in een mooi doosje verpakt:

Foto's van mijn bril:Het lenzen verwisselen gaat erg makkelijk, hieronder een foto van hoe je het moet verwisselen:
De lenzen zitten in een apart doosje verpakt:

Aan het verwisselen:

En klaar!:

Conclusie:
Een super leuk concept dat je de lens kan verwisselen je hebt dan een totaal andere bril, ik vind de mijne persoonlijk leuker met de zwarte lenzen erin. Het verwisselen gaan erg makkelijk gelukkig.
De kwaliteit van de bril is super, de bril heeft een rubber coating, erg mooi!

Ik ben super blij met deze bril.

Vandaag is de lanceerdatum van de nieuwste Bidutchy zonnebrillen en ze zijn verkrijgbaar bij de webshop zonnebrillen.com

De Bidutchy Montana kost €34,- en dat is incl. 1 setje lenzen.

Wat vinden jullie ervan?Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails