woensdag 13 februari 2013

Grote schoonmaak met nieuwe lijn ecologische huishoudmiddelen‏

Stralend schoon, gezond en duurzaam. Ofwel schoonmaken anno 2013. De tijd dat we chemische middelen nodig hadden voor de schoonmaak is voorbij. De natuurlijke middelen van Lilly's Eco Clean sparen milieu en gezondheid want de natuurlijke etherische oliën zijn mild voor handen, huid en luchtwegen. En, huizen en kantoren zijn niet alleen stralend schoon, maar ruiken ook nog eens heerlijk fris.

Nou ik ben benieuwd!


Ik heb 3 producten samen met mijn moeder getest.
Het uiterlijk van de producten zien er leuk uit, lekker fris.

Wasmiddel:

Lilly’s Wasmiddel met een zachte geur van oranjebloesem en kamille wordt gemaakt met de beste plantaardige ingrediënten die veilig zijn voor mens en milieu. Dit wasmiddel dat de was heerlijk laat ruiken bevat geen syntetische geurstoffen, enzymen, optische witmakers en bleekmiddel. Lilly's Eco Clean Wasmiddel bevat enkel en alleen natuurlijke waskracht en de pure zachtheid van biologisch Aloë Vera sap! En wast alles perfect schoon. Ook verkrijgbaar zonder parfum. € 11,95 voor 1000 ml.

(klik op de foto's voor een vergroting)
Onze mening:
Het wasmiddel ruikt naar weinig, wij persoonlijk houden er meer van als het een lekker fris geurtje heeft maar verder hebben we niks erop aan te merken.

Toiletreiniger:

Met de schuine kop kan Lilly’s Eco Clean Toiletreiniger gemakkelijk onder de rand worden gespoten. Even laten intrekken, schrobben en doorspoelen. De natuurlijke tea tree-olie is een zeer effectieve reiniger en is tevens een natuurlijke luchtverfrisser. Geschikt voor dagelijks gebruik. Deze reiniger en natuurlijke luchtverfrisser is biologisch afbreekbaar en onschadelijk voor leidingen. Is bovendien mild voor de luchtwegen, 99,9% bewezen effectief tegen bacteriën en verwijdert kalkaanslag. € 4,95 voor 750 ml.

(klik op de foto's voor een vergroting)
Onze mening:
Ook deze ruikt niet echt, een toilet hoort wel lekker fris te ruiken natuurlijk en met dit ruikt het helaas niet fris, het ruikt ook niet vies hoor maar fris is toch wel lekkerder.

Afwasmiddel:

Het geconcentreerde Lilly’s Afwasmiddel bevat biologische Aloë Vera, dat heerlijk zacht is voor de handen. Fijn in gebruik door de geur van pure etherische citroenolie, dat bovendien een antibacterieel extract bevat. € 2,95 voor 500 ml.

(klik op de foto's voor een vergroting)

Onze mening: 

Deze is wel fijn, het schuimt goed en onze handen drogen er niet van uit wat je wel eens hebt met andere merk, maar ook deze ruikt weer niet echt....

Conclusie:
Het zijn mooie producten alleen jammer dat ze niet ruiken, als je hebt schoon gemaakt wil je toch wel dat je huis lekker fris ruikt...

Voor verkoopinformatie kan worden gekeken op www.lillysecoclean.nl
Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails