donderdag 7 februari 2013

Apps die je helpen bij een geslaagde Valentijn!


Apps die je helpen bij een geslaagde Valentijn!

Meedoen of niet?
Valentijn, een commercieel feestje of gewoon een leuke dag? Laten we positief zijn en van het laatste uitgaan. Want zeg nu eerlijk, ook al vind je Valentijn diep van binnen een stomme marketingtruc, het is toch leuk om van je vriend of vriendin een romantisch cadeau te krijgen. Dat hoeft niet eens zo'n waardevol kado te zijn, als er maar warmte en liefde vanaf komt. Maar het geven van een kado is natuurlijk pas echt leuk, aan het einde van een leuke dag, samen met je geliefde. Maar hoe zorg ik nu dat deze Valentijnsdag echt leuk is? Dat is nog best lastig. Gelukkig hebben we tegenwoordig bijna allemaal een smartphone die ons kan helpen!

Dagbesteding
Leuke dingen om samen te doen, zijn vaak standaard. Maar wat is daar nu eigenlijk mis mee? Als je daar doorheen kijkt, zie je dat dit niet uit maakt. Want het hebben van een super leuke dag, daar draait het dan uiteindelijk toch om? Om die reden adviseer ik je ook vooral om samen lekker de auto te pakken, een romantische song uit je autoradio te laten gallen en lekker naar een pretpark te gaan, of een dagje te ontspannen in de wellness. Vervolgens kun je samen heerlijk de dag afsluiten op de bank, of in bed, terwijl je kijkt naar een romantische film.

Hulp
En als je nu eigenlijk een keer echt wat origineels wilt doen, roep dan gewoon de hulp in van je smartphone! Want zoals je misschien al gemerkt hebt, staat de Play Store van Google en de App Store van Apple boordevol handige programma'tjes. Kijk bijvoorbeeld eens naar de volgende apps:
·         2000 liefdesgroeten. Deze app is opgedeeld in vier categorieën en is daarnaast geschikt om de juiste boodschap te verzenden via bijvoorbeeld Twitter, Facebook of whatsapp.
·         Valentine Radio. Deze geeft je de beschikking over nagenoeg alle Valentijn liedjes die er maar zijn. Studeer er een aantal in, en speel ze op je gitaar als je écht indruk wilt maken.
·         Flowerservice Bloemen Bezorgen. Deze app laat je, niet geheel onverwacht, via de applicatie een keuze naar wens maken en deze bloemen op Valentijnsdag bezorgen bij je geliefde, inclusief een persoonlijke boodschap!LinkWithin

Related Posts with Thumbnails