woensdag 2 januari 2013

W.I.C. by Herome Fancy Sweden‏

W.I.C. by Herome Fancy Sweden‏

Fris, hip & happening! Dat is Zweden. De nieuwe limited edition Fancy Sweden linkt dan ook duidelijk naar de Swedisch touch of fashion, lifestyle en design. Go get it! 
De limited edition Fancy Sweden start met drie super trendy kleuren. Het felroze van Helsingborg staat voor de gedurfde en eigenzinnige modestijl die kenmerkend is voor het straatbeeld van Zweden. Combineer het met andere felle kleuren, of juist met zwart of grijs, zodat je nagels extra opvallen! Örebro ligt middenin Zweden. Deze upcoming stad geeft haar naam aan het nieuwe blauw die veelvuldig van zich zal laten zien in het nieuwe modebeeld. Het is een lichte blauw met een neonachtig gevoel, die perfect matcht met zandkleuren of black denim. Het lichte zeegroen van Malmo is geïnspireerd op deze trendy havenstad, die grenst aan de Oostzee. Mix het met contrastkleuren als fel perzik of okergeel voor een überhip Zweeds modegevoel.

Gothenburg, Uppsala en Stockholm zijn binnen de limited edition Fancy Sweden échte fashion statements. Het petrolblauw van Gothenburg past bij het levendige karakter van deze bijzonder gezellige winkelstad. Fabulous bij nachtblauw of zwart voor een très chique tintje. De jonge, modische sfeer van studentenstad Uppsala is gevangen in een prachtige fluweelroze, die je nagels er rijk en weldadig uit laat zien. Hoofdstad Stockholm is uiteraard the place to be en sluit de limited edition dan ook af met een opvallende kobaltblauw. Zodra je hier je nagels mee kleurt, ben je net zo hip & happening als deze super trendy stad. 
Enjoy! 

Do you Fancy Sweden? W.I.C. by Herôme does!

W.I.C. by Herôme Fancy Sweden is vanaf januari 2013 te verkrijgen bij diverse drogisterijen, 
parfumerieën en via www.herome.com. 

Je hebt al een W.I.C. by Herôme nagellak voor €7,50 en twee stuks voor €12,50.LinkWithin

Related Posts with Thumbnails