woensdag 23 januari 2013

Shop Tip Colsjaal zigzag print

Met dit weer is een warme sjaal natuurlijk heel lekker, maar je wilt natuurlijk wel een leuke/mooi sjaal.
Vandaag laat ik jullie een colsjaal zien die ik deze winter graag draag.




De Colsjaal komt van de webshop 25fashion dit is een webshop die sieraden zoals kettingen, armbanden en oorbellen verkoopt maar ook colsjaals.
Over 25 fashion:
'Ben jij op zoek naar een unieke musthave geïnspireerd op de laatste trends? Of aparte sieraden met een hoog fashion gehalte? Dan ben je bij 25Fashion aan het juiste adres. Onze collectie loopt uiteen van oorbellen, kettingen, armbanden en nog veel meer. Laat je inspireren en bekijk de collectie online. Bestel vandaag nog je nieuwe sieraad of accessoire met de kortingscode en krijg een mooie korting!'
De colsjaal bevat de kleuren, roze, bruin, beige, geel, rood en een zigzag print. De kleuren passen goed bij elkaar, erg mooi! Het is gemaakt van 100% acryl.
De maten zijn 150x60 cm. Vrij groot dus je kan de colsjaal 2x om doen.
De colsjaal is lekker zacht en ook erg warm wat natuurlijk erg belangrijk is voor dit weer.  De colsjaal is van goede kwaliteit gemaakt.

 
 
Op zondag 6 januari is de webwinkel 25 fashion online gegaan en om de opening te vieren geeft 25Fashion tot en met 31 januari 2013 een korting van 10% over het gehele order bedrag.  
Dat is mooi meegenomen vinden jullie niet?

Gebruik hiervoor de kortingscode "25FASHION"

Deze colsjaal is er ook nog in het blauw/groen:

Ze kosten €19,99 en je betaald géén verzendkosten!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails