donderdag 3 januari 2013

Nieuwe Catrice producten # gezichts producten

Vandaag laat ik jullie de nieuwe gezichts producten zien van het merk Catrice.

Voor het gezicht wordt gekozen voor naturel. Een stralende, egale huid zonder zichtbare foundation. Het geheime wapen: de nieuwe BB Allround Foundation die de huid perfectioneert. BB biedt de ideale combinatie van huidverzorging en make-up en corrigeert oneffenheden subtiel. 
Catrice BB Allround Foundation Multi-Benefit Make Up       NIEUW
“Huid couture” – met het multitalent BB foundation! Deze combineert perfect afgestemde huidverzorging met de voordelen van make-up in één product. De 6in1 BB Allround Foundation van CATRICE zorgt voor een perfecte, stralend mooie teint. Het effect: een huid die prachtig in balans is. De BB foundation reguleert de vochtbalans, matteert glimmende plekjes, corrigeert en maakt poriën minder zichtbaar. Het beschermt de huid met UV filters (SPF30)en laat de huid stralen dankzij lichtreflecterende pigmenten. De egaliserende eigenschappen geven de huid een perfect verzorgde uitstraling. De verzorgende ingrediënten als hydraterende amandelolie houden de huid zacht en soepel. Ideaal voor de droge en gevoelige huid, maar ook geschikt voor normale huidtypen. De BB Allround Foundation is een ideale multitasker voor een perfect verzorgde en opgemaakte huid, in slechts enkele seconden! Verkrijgbaar in vier verschillende tinten. 30 ml.
€ 5,99




Catrice Camouflage Cream                                                     NIEUW
Een ware must-have voor de perfecte uitstraling. De Camouflage Cream heeft een langhoudende textuur die prachtig versmelt met de huid, voor onzichtbare correctie. Het egaliseert kleine onregelmatigheden en camoufleert pigmentvlekjes en rode adertjes. Deze efficiënte camouflagecrème biedt hoogwaardige dekking en kan worden gebruikt in combinatie met poeder voor een waterproof effect. Verkrijgbaar in drie verschillende tinten.
€ 2,99


Catrice Mattifying Oil Control Paper                                     NIEUW
Mattifying Oil Control Paper neemt direct overtollige talg op en bevrijdt de huid van hinderlijke glans zonder deze uit te drogen. Ook ideaal voor een snelle ‘touch-up’ onderweg; tast de make-up niet aan. Een verpakking bevat 50 velletjes en is ideaal voor in de handtas! Consumentenadviesprijs: € 2,89
Catrice Re-Touch Light – Reflecting Concealer                     
De crèmige, lichte concealer voor een stralende oogopslag en frisse look: lichtreflecterende pigmenten en een medium dekking gecombineerd met hydraterende ingrediënten camoufleren in mum van tijd donkere kringen onder de ogen en andere kleine oneffenheden. De zachte textuur voelt prettig aan op de huid. Verkrijgbaar in een nieuwe en in totaal drie tinten; verpakt in een elegante zilveren draaipen.
€ 3,99
CATRICE Skin Finish Compact Powder
Perfect mat en natuurlijk stralend: de Skin Finish Compact Powder biedt beide uitdagingen met gemak het hoofd, dankzij een ultrafijne, zachte textuur met lichtreflecterende pigmenten en een matterend effect. Verkrijgbaar in een nieuwe en in totaal vier tinten. De transparante finish is geschikt voor alle huidtypen.
€ 3,99

CATRICE Sun GlowMatt Bronzing Powder
Een stralende huid – elke dag. De ultrazachte Bronzing Powder van CATRICE geeft een zachte, matte en natuurlijk frisse uitstraling, alsof je net even in de zon bent geweest! Dankzij de matte finish is de Bronzing Powder ook geschikt voor het shapen van de gezichtscountouren. Verkrijgbaar in een nieuwe kleur en in totaal twee kleuren € 3,99

Zo dat waren de nieuwe gezichts producten! Ik ben erg benieuwd naar de BB Cream!



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails