donderdag 3 januari 2013

Mode trends voor winter 2013


Mode trends voor winter 2013

Het nieuwe jaar is begonnen, tijd voor een serious wardrobe make-over. Maar welke trends blijven en welke gaan? Modeblog The Bulletin laat je de mode trends voor komende maanden zien.

Leather look
Leder is en blijft altijd goed. Naast het klassieke leren jacket, zien we ook andere kledingstukken gehuld in leder. Van rokken tot jurken en van shortjes tot blazers. Ook leuk: veel leer wordt gecombineerd met bijvoorbeeld stof. Denk aan een katoenen blazer met leren mouwen. 



Streepjes
Het streepjes patroon staat iedereen en is een trend die ook in het voorjaar veelvuldig zullen zien terugkomen. Gemakkelijk te combineren, klassiek maar toch trendy en een absoluut blijvertje in je kledingkast. Kopen dus!


Groot, groter, grootst
De tas mag deze winter lekker groot zijn. Kies voor een oversized exemplaar in een knalkleur als roze of geel of ga voor ‘altijd goed’ zwart of bruin met mooie details.


Pencil skirt
De kokerrok is terug van weggeweest. Een paar jaar geleden zagen we ‘m al in de rekken hangen en ook deze winter mag ‘ie weer aan. De kokerrok staat vrijwel iedereen, maar staat het mooist bij vrouwen met wat plattere billen. Combineer met killer heels en een mooie blouse of blazer voor een chique geheel. 





Kies voor kleur
Deze winter zien we vooral veel zwart in combinatie met bordeaux rood, grijs, legergroen en kobalt blauw. Mooie, warme kleuren die perfect passen bij het koude winterweer. Gelukkig mogen we vanaf het voorjaar weer knallen met de kleuren. Van hotpink tot kanariegeel en van felblauw tot smaragd groen: komende lente is opvallen een must. 

Wat is jouw favoriete trend voor de komende maanden? Laat het weten! Kijk voor meer mode trends en fashion news op www.the-bulletin.nl

Geschreven door team the-bulletin.





LinkWithin

Related Posts with Thumbnails