dinsdag 15 januari 2013

Essence vernieuwd assortiment voorjaar #nagel

Verkrijgbaar vanaf februari!
Catrice komt met een vernieuwd assortiment en dan kan Essence natuurlijk niet achter blijven, in dit artikel laat ik jullie de nieuwe nagel artikelen zien:
essence nail art magnet  €1,89 p/st.
Nagel power met nieuwe magneten in een unieke chip-vorm voor extra effect. Zo werkt het: houd de magneet gedurende vijftien seconden boven de nog natte nail art magnetics nagellak. ‘Magnetiseer’ telkens één nagel! Verkrijgbaar in vier nieuwe spectaculaire designs.





essence nail art decoration kit €2,59 p/st.
3D nagelstijl… Creëer geweldige driedimensionale effecten met deze nail art decoration kits in goud en zilver. Tover fantastische effecten op je nagels met strass, kleine en grote glitters, goudvlokjes en folie. De hipste look van het jaar is 3D! Verkrijgbaar in goud en zilver.



essence nail art cracking top coat €1,89 p/st.
De cracking top coats zijn zo cool en zo stylish! Ze horen gewoonweg in de collectie van elke fashionista! Dit keer in weer twee nieuwe kleuren! De manier om de cracking look te krijgen: lak de cracking over een andere nagellak en kijk hoe de kleur in een paar seconden openbarst! Wow! Verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren, in totaal vijf.



essence studio nails better than gel nails nail file €1,39
In twee stappen naar perfect gevormde nagels! Deze multifunctionele nagelvijl is speciaal ontwikkeld voor ‘better than gel nails’. Met de vijl kun je je nagels reinigen en je kunt er ook professionele french manicure randjes mee maken. De vijl heeft twee verschillende vijloppervlakken.


essence nail art magnet pen €1,89
Een topinnovatie van essence! Dankzij de dunne punt van de magneetpen kun je in een handomdraai coole magnetische effecten toveren. Hou de magneetpen boven de nog natte nail art magnetics nagallak en creëer een design waarvan je hart overslaat. Kijk wel uit dat je de nagellak niet aanraakt met de punt. Met deze magneetpen kun je freestylen en puntjes maken; uniek en supercool.


essence nail art multi effect brush  €1,69
De nieuwe, professionele do-it-yourself tool voor oneindig veel creatieve effecten. Mix verschillende nagellakken met het borsteltje door elkaar, bijvoorbeeld op een stukje aluminiumfolie  Lak je nagels daarna met het mengsel. Het borsteltje is ook ideaal om glitters mee aan te brengen. Het borsteltje heeft superzachte, synthetische borstelharen en is gemakkelijk schoon te maken met nagellakremover.



essence nail art magnetics nail polish €1,99 p/st.
Magnetische pigmenten die reageren op de nail art magneet. Voor een echt wow-effect! Nu met een verbeterde formule die nog meer resultaat garandeert. Of je nu voor streepjes, sterretjes of golfjes gaat, het gaat om jouw individuele nagelstijl. En dat in vijf combi’s! Nu verkrijgbaar in twee nieuwe tinten, in totaal vijf. 


essence nail art twins reloaded  €1,59 p/st.
Trendy tweeling! En ze zijn terug in een verbeterde vorm! De succesvolle nail art twins vieren hun comeback in een schattig miniflesje. Ze bestaan uit twee soorten lak, een unikleur en één met een speciaal effect. Verkrijgbaar in drie kleurduo’s in trendy roze, paars en blauw.



essence nail art special effect topper €1,89 p/st.
Mega fashionable en altijd verrassend: de special effect toppers hebben altijd iets bijzonders in petto! Glinsterend, holografisch of met een prisma-effect – deze toppers in verschillende kleuren zorgen voor een buitengewone finish en een oogverblindend effect. Verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren, in totaal acht. 

essence protecting base coat €1,99 p/st.
De perfecte basis: nu met een verbeterde formule! Deze base coat is ideaal voor verschillende nagelstijlen die verschillende laagjes nagellak of nagellijm behoeven. De base coat beschermt de nagels tegen verkleuring en verzorgt ze tegelijkertijd. Voor prachtige, verzorgde nagels.


essence sealing top coat  €1,99 p/st.
De sealing top coat is absoluut essentieel als je gaat voor lange houdbaarheid. Dankzij de verbeterde glossy textuur, met ingrediënten die zorgen voor langere houdbaarheid en meer glans, blijven alle nagelversieringen op hun plek en krijg je een superglanzende finish.



essence studio nails easy 2 polish manicure helper €1,89
Nagelproblemen zijn binnenkort verleden tijd met dit superslimme  hulpje voor het gemakkelijk en perfect aanbrengen van nagellak. De professionele hulp voor perfectionisten. 


essence studio nails ultra nail repair €1,99
Repair and care! De nieuwe, innovatieve nagellak met keratine verhardt zachte en broze nagels en maakt ze sterker. Kan gebruikt worden als nagellak of als base coat onder andere nagellak. Voor mooie, verzorgde nagels waar je trots op mag zijn. 

essence studio nails XXL nail protector  €1,89
Bescherm je nagels! Bye bye afgebroken nagels met deze nieuwe, extreem beschermende nagellak met nagelversterkende nylonvezels. De XXL nagelbeschermer creëert een beschermend schild op je nagels en stimuleert de groei. Door de speciale textuur beschermen de nylonvezels de nagels en krijgen ze een natuurlijke glans.


essence studio nails nail en cuticle butter stick €1,99
Verzacht je nagels! Deze nieuwe nagel- en nagelriem butter stick is de ultieme musthave! Als een hydraterende lipbalm – maar dan voor je nagels – boordevol met vitamine E, shea butter, lanoline en natuurlijke bijenwas. De nail & cuticle butter stick heeft een fijne, fruitige geur en laat je nagels stralen, waar je ook bent.



Wat vinden jullie? Er zitten wel leuke dingen bij maar niet echt van wauw dat moet ik hebben!


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails