zondag 27 januari 2013

Boek review: Wie krijgt fluffy

Vandaag weer eens een boekreview. Zoals al jullie weten houd ik van boeken lezen en ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om een boekreview te lezen.
Vandaag ga ik het hebben over het boek 'Wie krijgt Fluffy' van Judith Summers.


Nederlands
382 pagina's
House Of Books B.V.
oktober 2009

Omschrijving:
Als er twee vechten om een hond
Wat een beschaafde scheiding lijkt te worden, loopt totaal uit de hand…
Op een dag besluit mode-expert Annie Curtis te gaan scheiden van haar ontrouwe huisman/echtgenoot, wannabe-rockstar Mark. Het verloopt allemaal heel beschaafd – tot Mark de voogdij opeist over Fluffy, hun onooglijke bastaardhond. Annie is woedend. Mark mag haar studio in Islington hebben, haar Audi, en haar originele, gesigneerde Banksy, maar niet haar geliefde hondje. De dure handschoenen gaan uit en Annie en Mark vliegen elkaar bij de rechtbank in de haren over een hond die hen ooit samenbracht. Maar van wie is Fluffy nou eigenlijk? Hoe is Annie aan hem gekomen? En wat is belangrijker voor haar: haar hond of haar huwelijk?

Bron

Mijn mening:
Oké is zeg het eerlijk, het leek mij een heel leuk boek toen ik de achterkant las maar toen ik er in begon viel het helaas erg tegen, het viel zelfs zo tegen dat ik met het boek wilden stoppen terwijl ik al best ver was , rond pagina 40.
Maar ik ging toch door en gelukkig maar want toen ik verder las het boek werdt steeds leuker en leuker en nu ik het boek uit heb achteraf vond ik het een super leuk boek ondanks dat het begin niet zo leuk was.

Dit boek kost ik een tijd geleden volgens mij bij de trekpleister voor €3,99

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails