zondag 16 december 2012

News: Dove, Herome en Alcina

Vandaag weer wat news. Met vandaag Dove, Herome en Alcina.
 
Dove:

Dove introduceert nieuwe limited edition-huidverzorgingslijn: Dove Winter Care In de winter vergt het veranderende weer (wind, droge lucht en temperaturen onder het vriespunt) veel van je huid. Met als gevolg dat deze sneller droog en ruw kan aanvoelen. De winter is dan ook bij uitstek het seizoen om je huid extra te verzorgen. Daarom heeft Dove ook dit jaar weer een limited edition Winter Care-lijn. Dove limited edition Winter Care, met rijke formules, geeft intensieve verzorging die je juist nodig hebt tijdens de barre wintermaanden. De lijn, bestaande uit een douchecrème, bodylotion en een body- crème, voedt de huid dankzij de technologieën DeepCare Complex (in de bodylotion en bodycrème) en Nutrium Moisture (in de douchecrème), zodat de huid zich herstelt. De nieuwe lijn bevat bovendien een warme geur van amber die zorgt voor een heerlijke sensatie en een ontspannen gevoel. Zo kun je jezelf heerlijk verwennen als het buiten guur en koud is.
------------------------------------------------------------------------------------
Herome: 

W.I.C. by Herôme So Undercover is een sprankelende wintercollectie, bestaande uit zes nagellakken, helemaal geïnspireerd door de Amerikaanse komediefilm ‘So Undercover’, met de actrice Miley Cyrus. De film is vanaf 20 december te zien in de Nederlandse bioscopen. Als voorproefje op deze heerlijke vrouwenfilm is W.I.C. by Herôme So Undercover begin december al te koop. Exclusief bij Douglas! Een perfecte collectie om jouw glamourlook tijdens de feestdagen compleet te maken!
------------------------------------------------------------------------------------
Alcina:
De knusse winterperiode is aangebroken en de feestdagen staan weer voor de deur. Speciaal voor deze dagen lanceert Alcina de nieuwe ‘Glamour & Chic’ lijn. Deze make-up lijn bevat prachtige en stijlvolle kleuren, waarmee iedereen de feestdagen met een glamourous chique look.
 
Van al deze producten komen nog reviews.
 


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails