zondag 14 oktober 2012

News: Nivea, Deborah Milano, Gosh en Alcina

Vandaag laat ik jullie weer wat info over de nieuwste producten zien met vandaag Nivea, Deborah Milano en Alcina!.NIVEA introduceert haar nieuwste product: de NIVEA BB Cream 6 in 1 Egaliserende Dagcrème. Verkrijgbaar in de tinten light en medium zorgt deze BB Cream voor een stralende en egale huid. De BB cream heeft een zesvoudige werking voor een snel en optimaal resultaat. De cream hydrateert, egaliseert, camoufleert, verzacht, beschermt en laat de huid stralen. De NIVEA BB Cream 6 in 1 Egaliserende Dagcrème is vanaf oktober 2012 verkrijgbaar in de winkel.De trends voor het komende herfst/winter seizoen staan in het teken van aardse kleuren en
materialen gecombineerd met prachtige glanseffecten.  Geïnspireerd door de speciale glans van metaal creëerde Deborah Milano de Precious Metal Collection.

De producten uit de Precious Metal Collection zijn vanaf medio oktober gelimiteerd verkrijgbaar
in de winkel voor een adviesprijs van €9,10 (24Ore Metal Eyeshadow) en €7,11 (Shine Tech
Metal Nail Enamel).Lancering BB cream: een revolutionair product van GOSH Cosmetics!
Een verzorgende, natuurlijke foundation, die zich aanpast aan de kleur van de huid en daarnaast werkt als een primer; wie wil dat niet? De moderne vrouw van nu heeft een druk sociaal leven en is 24/7 op pad. Hoe blijf je er dan nog steeds fashionable en verzorgd uitzien? De nieuwe BB Cream van GOSH biedt de ultieme oplossing. De BB Cream is een foundation, primer en moisturizer in-1 die de huid verzorgt, verzacht en egaliseert. Een sensationeel effect!
De BB Cream is vanaf half september exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat in 3 tinten.
Prijs: €12,99

Winterproef met de kasjmier verzorgingsproducten van ALCINA Pure luxe voor de huid in de winter
De huid heeft het zwaar te voortduren, vooral in de wintermaanden. We lopen constant van koude buitentemperaturen naar de knusse warmte in huis. Een droge en geïrriteerde huid is het gevolg. Gelukkig kunnen we onze huid hiertegen beschermen. De intensieve CASHMERE verzorgingsproducten van Alcina verzorgen de huid intensief en maken de huid onmiddellijk weer zacht en soepel.


Chocolade is onweerstaanbaar lekker. Niet alleen de smaak, ook de geur, kleur en de verpakking van chocolade geven je een blij gevoel. Het hoofdingrediënt cacao bevat bijzondere stoffen die ervoor zorgen dat ons lichaam extra gelukshormonen aanmaakt. Vanaf eind oktober kun je ook douchen en baden met chocolade. Dan introduceert Kneipp een douchegel en badschuim met als hoofdingrediënt cacao! Creëer hiermee een choco-verwenmoment in je eigen badkamer!

Adviesprijzen:
-       Kneipp Cacao badschuim € 8,99* (400 ml)  -    Kneipp Cacao douchegel € 4,99* (200 ml);
-       Kneipp Cacao cadeauverpakking € 5,99* (200 ml + puff).Van de GOSH BB Cream en de nagellak , oogshaduw van Deborah Milano (1e kleur van de foto) , de Alcina body balm en de kneipp douchegel komen nog reviews online.LinkWithin

Related Posts with Thumbnails