woensdag 17 oktober 2012

DA Handzeep

Handen wassen, als het goed is doe je dat dagelijks meerdere malen. In de meeste badkamers, toiletten en keukens hebben de stukken zeep inmiddels klaar gemaakt voor handige pompflacons en ja bij ons ook!.
DA komt nu met iets nieuws; een design handzeep piramide flacon  voorzien van een uniek anti drup systeem. 

Ik ontving 2 geuren; Ginger Honey en Coffee Cacao.


Ginger Honey is een heerlijke, kruidige geur. Coffee Cacao is een zoete en verleidelijke geur.
  

  

Ik vind de kleur Ginger Honey erg lekker ruiken, persoonlijk houd ik niet zo van cacao maar mijn vader vind  deze weer erg lekker. Ook mijn moeder van Ginger Honey heerlijk.
Wel zijn beide geuren erg sterk, als iemand zijn of haar handen heeft gewassen met 1 van de 2 zepen dan ruikt de hele keuken ernaar. 
Voor mij persoonlijk vind ik dat iets minder, je handen blijven zo lang naar die zeep ruiken en voor mij hoeft dat niet.


Beide schuimen goed.

Ik krijg altijd snel droge handen van handen wassen en helaas met deze ook, wel minder dan met een andere handzeep maar als ik bijvoorbeeld mijn vingers strek dan trekt mijn huid.
Maar mijn moeder heeft hier bijvoorbeeld weer geen last van.
De DA handzepen maken onze handen lekker zacht.

Het design vind ik er erg mooi en leuk uitzien , het is weer eens wat anders dan een pompje.
Persoonlijk vind ik dit ook makkelijkere. Je knijpt er een beetje in en er komt al genoeg uit voor 1 wasbeurt en je zet het weer neer. En ja echt ze lekken ook niet zoals er beloofd wordt. Ik was daar in het begin wel een beetje bang voor dat ze zouden lekken dus had ze op een stukje keukenpapier gezet en even later keek ik en het was nog helemaal droog.

  

Naast deze 2 geuren zijn er nog 2; Green Tea Aloe en Ginseng Cocos.

De DA handzepen zijn exclusief verkrijgbaar in de DA-winkels voor €2,59 per stuk.

Wat vinden jullie van het uiterlijk?


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails