woensdag 17 oktober 2012

Collectie: KOH SHOW IT!

In de nieuwe limited edition KOH SHOW IT! is de wereld van de celebs en rich & famous gevangen in zes ware eyecatchers. De kleuren zijn stuk voor stuk opvallend en uitdagend en zijn er om gezien te worden. Dus: show your nails!


Ken jij ’m nog die dansscène uit Saturday Night Fever met die verlichte dansvloer in allerlei kleuren? KOH GROOVY DANCER! is spetterend rood. Daarmee steel jij de show. Niet alleen op de dansvloer, maar overal!

Voor KOH MOVIE STAR! moest het natuurlijk goud worden. En goud is het. Hiermee laat je zelfs de gouden Oscar verbleken… Stijl het op rode loper-niveau: een mooi strak pak of juist een droomjurk.

Voor de It-girls onder ons is er nu eindelijk een eigen kleur: het zilver van KOH IT GIRL! Hiermee trek je alle aandacht naar je toe. Show dus dat je het waard bent! PS: absolutely fabulous bij je designer It-bag.

Kate Moss, Doutzen Kroes, Lara Stone. Deze topmodellen dragen de meest bijzondere outfits, maar ook in een mooie jeans met eenvoudige top zien zij er fantastisch uit. De mooie, blauwe kleurlak KOH SUPER MODEL! maakt die look helemaal compleet.

Als je het als supermodel hebt gemaakt, word je uiteraard ook gevraagd voor de cover. Daar hoort het warme, sprankelende oranje bij van KOH COVER GIRL! You work it girl!

Zonder glitters hoor je er niet bij in de wereld van de rich & famous. KOH SHOPPING QUEEN! laat jouw nagels dan ook prachtig uitkomen met een gouden glitterlak. Perfect bij donkere jeans, maar ook bij combinaties van wijnrood en nachtblauw voor een exclusieve shopping look.

De limited edition KOH SHOW IT! Is vanaf november verkrijgbaar in de winkels. Pak je eigen rode loper-moment met deze perfecte kleuren en laat zien wie je bent.

KOH SHOW IT! is verkrijgbaar vanaf 1 november 2012 bij de luxe parfumerieën en drogisterijen, de KOH flagship stores in De Bijenkorf Amsterdam en Eindhoven, de KOH self services-stores in De Bijenkorf Amstelveen en Utrecht en via www.kohcosmetics.com.
De adviesprijs is €14,95.Wat vinden jullie van deze collectie? Ik vind het een mooie collectie en past goed bij de december maand.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails