vrijdag 14 september 2012

News: Trind Caring Colors AW 2012‏

Trind Caring Colors Najaar

De nieuwe Limited Edition collectie
Voor haar Limited Edition Caring Color najaarscollectie heeft Trind diverse kleurtrends laten terugkomen uit het kleurenpalet van de herfst/winter collectie 2012. Met de vier nieuwe Trind Limited Edition najaarskleuren ‘golden bronze’, ‘champagne silver’, ‘petrol blue’ en ‘vintage pink’ sluit zij aan bij de tinten van de glim en glans trend, de populariteit van ‘blauw’ en kleurinvloeden uit de natuur.


"Het kleurenpalet is rijk en warm dit najaar.
CC 153, vintage pink, sluit hier prachtig op aan. Maar ook de toepassing van glanslagen en glansdraad in zilver of goud in de najaarskleding vormen een perfecte match met onze Caring Colors 150, golden bronze, en 151, champagne silver", vertelt Suzanne Uding, Sales Manager bij Trind Cosmetics.
"Daarnaast hebben we ook rekening gehouden met de belangrijke invloed van blauw door CC 152 petrol blue aan onze Limited Edition collectie toe te voegen. Kleuren mogen een beetje botsen en wringen dit najaar, dat maakt het spannend!"


Wat is er zo bijzonder aan Trind Caring Colors? Trind Caring Colors zijn speciaal ontwikkeld om mooie nagels mooi en in optimale conditie te houden. De Trind Caring Color formule is een uitgebalanceerde mix van ingrediënten die de nagels verzorgen terwijl de lak een prachtige kleur geeft. De kwalitatief hoogwaardige kleurlakken zijn gemakkelijk aan te brengen en blijven lang mooi!

De Trind Limited Edition Caring Colors najaar verschijnen naast de huidige 24 reguliere Caring Colors en zijn vanaf half september te koop. De consumentenverkoopprijs is € 9,95 voor 9 ml.

De producten van Trind zijn verkrijgbaar bij de meeste winkels van de grote ketens: Douglas, DA, D.I.O. Drogisterij en ETOS. Voor de dichtstbijzijnde verkooppunten, zie www.trind.com.

Wat vinden jullie van deze collectie? Ik vind de kleuren er mooi uitzien, ben benieuwd hoe ze er in het echt uitzien. Binnenkort swatches van de kleuren!

P.s. vinden jullie die splash foto's ook zo leuk?
 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails