dinsdag 3 juli 2012

Limited Edition “CUCUBA” by CATRICE


Limited Edition “CUCUBA” by CATRICE

Caribische ongedwongenheid in Havana, pastelkleurige Chevrolets en Cadillacs uit de jaren 50, betoverende salsaklanken in bars en restaurants - pure levensvreugde! De nieuwe Limited Edition “Cucuba“ by CATRICE presenteert Cubaanse allure in warmbruine en bronzen tinten, mosterdgeel, helder koraal en zacht mintgroen in augustus en september 2012. Zijdeachtige texturen en ultrazachte formules met metallic glanspigmenten zorgen voor sensationele zomerlooks, met name op een zongekuste huid!

 Cucuba by CATRICE – Bronzing Powder

Viva Cuba! Deze Bronzing Powder is een absolute must-have voor de ultieme Cubaanse zomerstijl! Ideaal om een prachtige zongekuste look te creëren en dankzij de bijna matte textuur ook perfect om de contouren van het gezicht te 'shapen'. De zachte Bronzing Powder heeft een extra groot formaat met een coole print die de levendige atmosfeer van Cuba perfect weergeeft. Verkrijgbaar in C01 brown.
Consumentenadviesprijs: € 4,49


 Cucuba by CATRICE – Liquid Shimmer Eye Liner
Liquid Shimmer Eye Liner is gemakkelijk en nauwkeurig aan te brengen dankzij het fijne kwastje. De langhoudende vloeibare eyeliner in de kleuren mintgroen en donkerbruin glinstert met fijne gouden glansdeeltjes. Verkrijgbaar in C01 Take It Mint en C02 Reggaeton.
Consumentenadviesprijs: € 2,99

  Cucuba by CATRICE – Soft Lip Colour
Zachte, kleurrijke, glanzende lippen! Soft Lip Colour geeft ze een levendige en intense lipkleur. De lipstick voelt heerlijk licht aan op de lippen dankzij de frisse geltextuur. In koraal en bruin voor een perfecte zomerdag aan het strand of in de stad. Verkrijgbaar in C01 Salsa Cubana en C02 Be All Smiles.
Consumentenadviesprijs: € 3,99

Cucuba by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer

Deze levenslustige Cubaanse zomerstijl accentueer je vanzelfsprekend tot aan de vingertoppen. De warme bruintinten, heldergeel, stralend koraal en zacht mintgroen hebben een langhoudende textuur, hoge dekking en een effect dat je kunt verwachten van CATRICE. Het extra brede kwastje staat garant voor een professionele applicatie met slechts één streek. Verkrijgbaar in C01 Sunny Side, C02 Reggaeton, C03 Salsa Cubana, C04 Havana Drum en C05 Take It Mint.
Consumentenadviesprijs: € 2,49
 Cucuba by CATRICE – Loose Eye Shadow

Pure kleur! Een hoog gepigmenteerde losse oogschaduw voor ultieme kleurintensiteit. Ogen stralen helder als de zomerzon dankzij het metallic glanseffect. Een kleurpalet met warmgeel, licht- en donkerbruin en de opvallende tinten mint en koraal weerspiegelen de unieke stedelijke sfeer van Cuba. Verkrijgbaar in C01 Sunny Side, C02 Reggaeton, C03 Salsa Cubana, C04 Havana Drum en C05 Take It Mint.
Consumentenadviesprijs: € 2,99


“Cucuba” by CATRICE is vanaf half augustus t/m half september 2012 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Een erg leuke collectie! ben vooral benieuwd naar de oogschaduw poeders.LinkWithin

Related Posts with Thumbnails