woensdag 4 juli 2012

essence trend edition “colour arts”

Eindeloos veel kleur, onmetelijke effecten, looks zonder grenzen!
Alle creatieve beautyprinsessen opgelet! essence presenteert oneindig veel nieuwe en coole stylingmogelijkheden voor ogen, lippen en nagels met de nieuwe trendeditie “colour arts”. Deze is verkrijgbaar in Nederland in september 2012 en vanaf half augustus t/m half september 2012 in België. Pure kleurpigmenten in lichte schakeringen – van mat en subtiel glanzend tot metallic of met sprankelende glitters – zorgen voor een unieke en opvallende look. Los of gecombineerd met andere tinten; de expressieve kleuren in deze trend editie fleuren je humeur op!
Doe het zelf………met essence essence colour arts multi tasker

Deze applicator is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de kleurpigmenten op de juiste plaats worden aangebracht. De applicator is de absolute all-rounder – ideaal om de ogen of lippen op een professionele manier op te maken en voor het moeiteloos mengen van de pigmenten. De applicator is gemakkelijk te reinigen met make-up remover.  
Consumentenadviesprijs: €1,29
 essence colour arts lip base
De ideale basis voor het aanbrengen van kleurpigmenten op de lippen! Breng eerst de transparante lip base aan en breng daarna de gewenste kleurpigmenten aan met de multi tasker. De colour arts pigmenten zijn ook ideaal voor het creëren van unieke combinaties.
Consumentenadviesprijs: €1,79

essence colour arts nail base
Mix it baby! De transparante nail base kan gemixt worden met één of meerdere kleuren om totaal nieuwe kleurcombinaties te maken. De base kan ook gebruikt worden als top coat.

Consumentenadviesprijs: €1,59

essence colour arts eye base
Voor een langdurig houdende make-up. De superfijne, transparante eyeshadow base is gemakkelijk aan te brengen en zorgt ervoor dat de oogmake-up expressief toont en zeer lang blijft zitten. De perfecte basis! Consumentenadviesprijs: €1,79essence colour arts mixing jars
Je kunt je favoriete pigmenten mengen in deze kleine transparante plastic potjes. Ze zijn verkrijgbaar in een setje van twee, om je unieke creaties te bewaren!
Consumentenadviesprijs: €1,29

 essence colour arts pigments
Alle kleuren van de regenboog! Met twintig expressieve kleuren en effecten kun je eindeloos kiezen. Neem je favoriete kleur en breng deze vervolgens aan op je ogen, lippen en nagels. Je kunt de kleuren ook goed mengen. Dankzij de hoge pigmentatie en dekking van de kleuren, is elke colour-art look gegarandeerd een succes – elke dag weer!
Consumentenadviesprijs: €2,49Sommige pigmenten stonden niet in het persbericht(waar het nummer boven staat) deze komen van Nailderella (deze komen na de assortimentupdate beschikbaar)

essence “colour arts” is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister vanaf september 2012 in Nederland en bij Kruidvat vanaf half augustus t/m half september 2012 in België. 


Wat een super leuke collectie, ben zo benieuwd naar deze pigmenten! Ik kan deze collectie mooi voor mijn verjaardag vragen want de meeste (bijna alles) wil ik wel er van hebben;)LinkWithin

Related Posts with Thumbnails