vrijdag 6 juli 2012

CATRICE nieuws Herfst/Winter 2012

Puur verlangen naar het leven – dat is CATRICE.
Met het Herfst/Winterseizoen 2012 voor ogen en geïnspireerd op de internationale catwalktrends, presenteert CATRICE de nieuwe make-upcollectie


Een trend die veel impact had tijdens de fashionshows is Gothic Glamour”, een expressieve look met een speelse, vrouwelijke touch. Extravagante romantiek in dramatische tinten.
Dit seizoen ligt de focus op de ogen. Durf voor eyeliner te gaan – minimalistisch, dramatisch en intens of opvallend en extravagant. Oranje, groen en blauwe tinten zijn super trendy als toevoeging aan de donkere kleuren voor de ultieme smokey eyes look.
De lippen worden geaccentueerd in een overvloed aan kleuren. Bordeauxrood, warm roze of rood fruit, dit najaar introduceert CATRICE opwindende kleuren die lang houden, de lippen verzorgen en je veel plezier bezorgen!
Voor het gezicht: lichte make-uptexturen met een verzorgende en hydraterende formule zijn dit seizoen dé trend om de huid te verwennen en je tegelijkertijd te verzekeren van een vlekkeloze finish.
De nagels blijven dit seizoen de prachtigste accessoires en worden vakkundig gekleurd in stralend goud, vurig koper en heldere petrolkleuren, terwijl gevarieerde nudetinten en neutrale kleuren een natuurlijke, minimalistische look neerzetten.
 
CATRICE – Can’t get enough!

CATRICE Defining Blush                                                       NIEUW
Blush die de jukbeenderen accentueert – de nieuwe Defining Blush van CATRICE maakt zijn entree! De ultra-elegante blush powder met vitamine C en E is gemakkelijk op te brengen en zorgt voor een stralende teint. Met de hoog gepigmenteerde, zachte textuur komen jukbeenderen nog beter uit en definieer je de contouren van het gezicht.
Consumentenadviesprijs: € 3,49. 






 CATRICE Evolution To Revolution Ultra Black                       NIEUW
Eén borsteltje, twee verschillende systemen – het wordt tijd voor een mascararevolutie! De populaire en succesvolle CATRICE Evolution to Revolution Mascara krijgt een ultieme zwarte boost voor een nog adembenemender, intense look. Het fijne borsteltje met minder textuur is er voor de dagelijkse, klassieke look terwijl het grote borsteltje meer textuur aanbrengt voor een dramatische look met meer volume. Kortom: wimperstijl op maat – nu in ultrablack.
Consumentenadviesprijs: € 4,49.


 CATRICE Glamour Doll Volume Mascara                               NIEUW
Poppenogen zijn een nieuw fenomeen op de internationale catwalks en zijn dé look van dit seizoen. Je creëert ze met Glamour Doll Volume Mascara: met het speciale elastomeer borsteltje verdeel je de romige mascara supergemakkelijk over de wimpers. Het slimme borsteltje neemt een grote hoeveelheid van de textuur op en bedekt elke individuele wimper met kleur zonder ze te verzwaren. Dit zorgt niet alleen voor extra volume maar ook voor fascinerende lengte en dichtheid. Het resultaat: onweerstaanbaar lange wimpers en verleidelijke poppenogen! Opthalmologisch gestest.
Consumentenadviesprijs: € 3,99.
 CATRICE Prime And Fine Illuminating Base                            NIEUW
Deze olievrije primer verzekert je van een frisse en egale teint. Dankzij de lichtreflecterende parelmoerpigmenten worden oneffenheden gecamoufleerd en grove poriën en fijne lijntjes aan het oog onttrokken. De primer maakt de huid zijdezacht dankzij de hydraterende formule: de ideale basis voor elke foundation.
Consumentenadviesprijs: € 4,99.

 CATRICE Kohl Kajal
Voor sensationele looks! De Kohl Kajal garandeert een herfstseizoen vol kleur en glamour. Van subtiel glinsterend tot metallic, glanzend en fluweelachtig, een scala aan kleureffecten is mogelijk. Nu verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren, totaal in acht kleuren.
Consumentenadviesprijs: € 1,99.


CATRICE Precision Eye Pencil                                                  

Wij houden van… perfect omlijnde ogen! Met nieuwe accenten: Excentriek! Metallic! Oogverblindend! Eenvoudig en moeiteloos aan te brengen met de zachte en langhoudende Precision Eye Pencil, met precisietip. Verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren, totaal in acht kleuren met geweldige effecten.

Consumentenadviesprijs: € 2,29.




CATRICE Lash & Brow Designer – Shaping and Conditioning Gel                                                  NIEUW

Een absolute must-have: perfecte wimpers en wenkbrauwen! Met de CATRICE Lash & Brow Designer, kun je je wimpers en wenkbrauwen in vorm brengen. Het ingrediënt panthenol biedt de haartjes ultieme verzorging. De transparante en sneldrogende gel zorgt voor een natuurlijk ogende finish en is extra langhoudend. Consumentenadviesprijs: € 2,99.




CATRICE Lip Appeal – Moisture & Shine Lip Gloss

Ultieme glans en volume: lippen worden absolute eye-catchers deze herfst! De Lip Appeal Lipgloss heeft een subtiele vanillegeur, een hydraterende formule en een speciale applicator waardoor aanbrengen supergemakkelijk gaat en ultrazacht aanvoelt. Verkrijgbaar in vier nieuwe trendy kleuren met fijne glansdeeltjes. In totaal 13 glossy kleuren.

Consumentenadviesprijs: € 3,79.



CATRICE Ultimate ColourLip Colour                         

Kleur, kleur, kleur: de Ultimate Colour laat de lippen glanzen met hoog gepigmenteerde, rijke kleuren. De crèmeachtige textuur houdt zeer lang en geeft een prachtige finish die goed dekt. Voor een fantastische look die uren blijft zitten! Verkrijgbaar in twee nieuwe en in totaal in 16 kleuren.

Consumentenadviesprijs: € 3,99.



CATRICE Ultimate Shine – Lip Colour                   

Opwindend en verleidelijk: de Ultimate Shine lipsticks – variërend van zachte nudetinten tot helderroze en warm koraaloranje – mat of met fijne glansdeeltjes. De crèmige, zachte textuur versmelt met de lippen en geeft intensieve hydratatie, verzorging én glans. Verpakt in een luxe elegante huls. Verkrijgbaar in één nieuwe en in totaal in 14 kleuren. Consumentenadviesprijs: € 3,99.




CATRICE Liquid Lip Tint                                                        NIEUW

De nieuwe generatie lipkleur! Liquid Lip Tint zorgt voor een echt wow-effect in drie prachtige roodtinten, van licht tot donker. Hoe vaker je de kleur aanbrengt, hoe intenser het resultaat. Dankzij de ultralichte, op water gebaseerde formule voelt de lipkleur koel en verfrissend aan op de lippen. De textuur is gemakkelijk aan te brengen dankzij de precisie applicator. Ideaal voor onder je lippenstift of lipgloss, en verrijkt met hydraterende glycerine.

Consumentenadviesprijs: € 3,99.



CATRICE Made To Stay Long Lasting Eye Shadow               

Twee nieuwe, hoog gepigmenteerde oogschaduwen voor ultieme metallic en glanzende effecten. De zachte, crèmige textuur is gemakkelijk aan te brengen en blijft extra lang zitten – zonder dat het zich in de oogplooi ophoopt of gaat vlekken! Adembenemende looks zijn  gemakkelijk te creëren met Made To Stay Long Lasting Eye Shadows van CATRICE. Verkrijgbaar in totaal zes kleuren. Consumentenadviesprijs: € 3,49.



CATRICE Matt Mousse Make up

Een vernieuwde textuur en nieuwe tinten – de elegante Matt Mousse Make-up versmelt nagenoeg met de huid en geeft een perfecte, natuurlijke, matte teint. Poriën en fijne lijntjes worden onzichtbaar. Geschikt voor alle huidtypen. Verkrijgbaar in twee nieuwe en in totaal in 4 verschillende tinten.

Consumentenadviesprijs: € 4,99.






CATRICE Mini Max Precision Volume Mascara                      NIEUW

Indrukwekkend volume, verleidelijke lengte én perfecte separatie: gemakkelijker dan dit wordt het niet! Het speciaal ontwikkelde borsteltje is geschikt voor korte en fijne wimpers en de onderwimpers. Het fijne kammetje van het speciale borsteltje neemt met gemak zelfs de kleinste wimpers aan de binnenkant van de ogen mee en bedekt ze met een romige, zwarte textuur die absoluut niet klontert. Consumentenadviesprijs: € 3,99.




CATRICE Absolute Eye Colour Mono Eyeshadow  

Absolute kleur, absolute houdbaarheid, absolute dekking – nu verkrijgbaar in acht nieuwe kleuren! Het nieuwe seizoen komt eraan met heel veel nieuwe inspiratie. De laatste catwalktrends zetten de toon voor nieuwe oogmake-upstijlen… en CATRICE heeft ze allemaal: de effecten, de kleuren, de nieuwe Mono’s! Nu 27 kleuren in totaal. Mat, satijn, parelmoer, glanzend – wat je maar wilt! Consumentenadviesprijs:  € 2,79.











CATRICE Multi Colour Blush

Een frisse look in een handomdraai – voor vakkundige accenten op de wangen. Deze blush bevat een combinatie van vier perfect uitgekiende tinten. Het resultaat: een stralende en natuurlijke finish. Verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren.

Consumentenadviesprijs: € 3,99.




CATRICE Ultimate Nail Lacquer

Het herfst/winter seizoen wordt kleurrijk maar subtiel. 10 nieuwe kleuren voor de nagels verfrissen het assortiment. CATRICE heeft ze allemaal – kleuren met ultieme kleurintensiteit, ultieme glans en ultieme dekking. Met een professioneel plat borsteltje voor een perfecte kleurapplicatie in slechts één streek. Verkrijgbaar in totaal 40 kleuren. Zonder formaldehyde.

Consumentenadviesprijs: € 2,49.





CATRICE Prime And Fine Highlighting Powder                       NIEUW

Een wonderbaarlijk lichte poeder die gebruikt kan worden in combinatie met elke CATRICE foundation. Met de ultra-zijdezachte Prime And Fine Highlighting Powder creëer je prachtige highlights op gezicht en decolleté. Geeft een parelmoerachtige, glanzende finish.

Consumentenadviesprijs: € 4,49.



CATRICE Ultimate Moisture Fresh Skin Make Up                   NIEUW

Stralend mooi en prachtig fris – de nieuwe olievrije Ultimate Moisture Fresh Skin Make Up zorgt ervoor dat je naar niets anders meer verlangt. De foundation met medium dekking biedt een lang houdende, natuurlijke, licht matte teint en egaliseert kleine oneffenheden. De formule met glycerine biedt een overvloed aan hydratatie en beschermt de huid. Bevat UV-filters. Dermatologisch getest. Verkrijgbaar in vier verschillende tinten. Geschikt voor alle huidtypen.

Consumentenadviesprijs: € 5,49.



CATRICE Ultimate Lip Glow – Lip Colour Intensifier           NIEUW

Eén kleur voor iedereen! De nieuwe CATRICE Ultimate Lip Glow – Lip Colour Intensifier past bij elke look: de transparante textuur van de lippenstift bevat oliën die de lippen verzachten en ze laat glanzen voor een natuurlijke, frisse look. Voor spectaculaire, individuele kleurresultaten.

Consumentenadviesprijs: € 4,99.




CATRICE Ultimate Nudes

Nude is het nieuwe zwart – ook op de nagels! De nieuwe natural look staat voor pure elegantie – soms mat, soms met een glans, maar altijd super sophisticated! De CATRICE Ultimate Nudes hebben een subtiel effect bij éénmaal opbrengen en een extreme dekking bij tweemaal opbrengen. Jouw nude look zal nooit vervelen dankzij deze nieuwe en in totaal zeven tinten en effecten!

Consumentenadviesprijs: € 2,49.



De nieuwe CATRICE make-upproducten zijn vanaf augustus 2012 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Zo dat waren alle nieuwe dingen! weer hoop leuke kleuren nagellak en nieuwe producten! Ben benieuwd hoe alles erin het echt eruit gaat zien en wat de kwaliteit ervan zou zijn.

Wat vinden jullie?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails