woensdag 23 mei 2012

FashionBox

Iedereen kent vast wel de maandelijkse beauty boxen. Nou komt FashionBox met een box dat vol zit met beauty én fashion musthaves. Hoe leuk is dat? Is een keer wat anders dan beauty.Fashion en beauty liefhebbers kunnen zich voor € 14,95 abonneren op de Fashionbox waarna zij de luxe cadeaubox vol met verrassingen maandelijks gratis thuisbezorgd krijgen. Op deze fashion box  je een abonnement nemen en zit je gelukkig nergens aan vast, je kan het maandelijks opzeggen. Altijd fijn om te weten.!

Je moet niet gelijk denken dat er kleding in zit, nee aan de fashion gedeelte in de box moet je denken aan accessoires, sieraden, magazines en cadeaubonnen voor webshops. De beauty inhoud van de box zal variëren van huidverzorging tot nagel- en haarverzorgingsproducten. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere bodylotion, een serum voor je haar en een nagellak in de nieuwste trendkleur.

Naast de leuke inhoud ontvang je als lid van de Fashionbox ook exclusieve kortingen in diverse webshops.

Fashionbox is een leuk cadeau voor jezelf maar je kunt natuurlijk ook je moeder, zus of vriendin ermee verrassen!

Je ontvangt in de Fashionbox maandelijks 6 producten. Je betaald voor de box slechts €14,95 en het wordt gratis thuis bezorgd.

De eerste box komt uit in Augustus, maar je kan deze fashionbox alvast bestellen. Kijk dan eventjes op hun website. Ook kun je daar terecht voor meer informatie.

Wat vinden jullie ervan? Mij lijkt dit een erg leuke box, vooral omdat het niet alleen beauty is.

 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails