donderdag 26 april 2012

Gastartikel: Sneaker trends


Sneaker trends
Na lang wachten staat de lente eindelijk weer voor de deur. Bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk ook een nieuwe garderobe dus is het tijd om te shoppen! De Uggs kunnen weer terug de kast in, het is tijd voor frivole schoenen. Maar welke dan? En in welke combinatie? Sneakers worden in de zomer veel gedragen maar wat worden deze zomer de nieuwe trends? Hieronder een paar tips.

Zowel in de bladen als ook op straat zie je vaak de legging + sneaker combinatie. Een stijl die stoer en ook sexy is. In celebrity land is deze combinatie dan ook al veel gespot. Lieke van Lexmond draagt  het regelmatig terwijl het lente seizoen nog maar net begonnen is. De legging+sneaker combi is simpel en legt de nadruk op de sneaker. Ideaal als je lekker opvallende sneakers hebt die je wilt showen. Deze vind je meestal in de wat exclusievere sneakerzaakjes, waar je sneakers vind waar niemand op loopt! Vind je deze schoenen online ook? Vaak wel, probleem is dan wel dat je ze niet kunt passen. Tot slot, een jurkje of een stijlvol lang t-shirt maakt de outfit af.
Een andere trend die deze zomer veel wordt gespot is de sneaker wedge, ook wel de sleehaksneaker genoemd. Zoals de naam het al zegt is dit een soort combinatie van een sleehak en een sneaker en is bedacht door de Française Isabel Marant. De schoenen van Isabel Marant zijn behoorlijk prijzig maar inmiddels zijn er een goedkopere  varianten. Volgens veel bladen en websites is dit dé lente/zomer trend van 2012. Sommige meiden zijn er helemaal weg van en andere vinden ze verschrikkelijk. Wat vinden jullie ervan? LinkWithin

Related Posts with Thumbnails