donderdag 15 maart 2012

De badmode in 2012


De badmode in 2012

Al hoewel de zomer nog even duurt gaan we het vandaag hebben over de badmode trends van dit jaar. De badmode 2012  belooft veel, er zijn er vele soorten verkrijgbaar, van nude tot de felle kleuren. Het is nu de perfecte tijd om een bikini en een badpak aan te schaffen mocht er nog niks goeds van vorig jaar zijn overgebleven. Bij de Bikini’s en badpakken van dit jaar is de nadruk gelegd op vooral deze zomer zijn de felle kleuren helemaal HOT! Maar wil je toch liever voor safe gaan? Dat kan ook met wat natuurlijke tinten.


Haal vooral weer je badpak uit het stof want dit jaar is dat weer helemaal in!


Of je nou in ons kikkerlandje Nederland blijft of naar het buitenland gaat, dat maakt niet uit! De felle kleuren zijn helemaal oké en je valt er zeker in op. Probeer ook eens wat anders, combineer de felle kleuren met hippe patronen. Wees zeker niet bang om te gaan zwemmen, want dat is meteen een goede work-out!


De type bikini die helemaal in is , is de bandeau, zo voorkom je ook meteen witte strepen en je loopt goed mee meteen met de trend.

Probeer ook eens een andere bovenkant met een andere onderkant te combineren, wel uitkijken met welke kleuren je ze  combineert! Ze moeten natuurlijk niet vloeken bij elkaar.

Pas altijd voor dat je het gaat kopen goed de bikini of badpak, zit deze goed? Dan zal je je ook prettig voelen op het strand als je het draagt. Want het is natuurlijk niet fijn als je een prachtige bikini of badpak heb gekocht en je er onprettig in voelt als je aanwezig bent op het strand.Natuurlijk moeten je slippers ook fashionable zijn, als we de trend van de catwalk mogen volgen zijn de badslippers weer helemaal terug van weggeweest. 

Wat vind jij nou van de badslippers? Volg je deze trend? Of blijf je toch liever bij je teenslippertjes?
Zoek jij nog mooie badmode? Kijk dan even op Wenz.nl voor de laatste trends van 2012!.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails