donderdag 15 december 2011

Teeez- Boudoir Secrets


TEEEZ trendy cosmetics lanceert de nieuwe collectie: Boudoir Secrets.
“Ontdek de geheime beauty rituelen die in dit Franse elegante vertrek plaatsvonden, rituelen die jou tot een hedendaagse diva vol met glamour maken.”

De Boudoir Secrets collectie bestaat uit 4 producten; Bold Eyeliner Pencil, French Kiss Lip Gelée, Couture Nail Lacquer en Boudoir Mascara. Vernieuwende formules, verleidelijke kleuren en unieke verpakkingen maken deze collectie tot een absolute must have voor een sensuele en elegante look.

Bold Eyeliner Pencil
Creëer een verleidelijke blik met de 12 rijke kleuren van de Bold Eyeliner Pencil. De waterproof formule zorgt ervoor dat de kleur de hele dag blijft zitten, zonder uitlopen of strepen. Gemakkelijk aan te brengen en comfortabel te dragen door de creamy textuur. Draag 1 kleur, of combineer verschillende kleuren voor de ultieme, long lasting catwalk look.
Consumenten verkoopprijs: €4,79.French Kiss Lip Gelée
Geef je lippen een sensuele glans met de French Kiss Lip Gelée. De 10 verleidelijke kleuren, met of zonder parel pigmenten, geven je lippen direct een sexy uitstraling. De jelly textuur creëert een verleidelijk wet look effect. De French Kiss Lip Gelée bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die je lippen verzorgen en onweerstaanbaar zacht maken.
Consumenten verkoopprijs: €5,99.Couture Nail Lacquer
De Couture Nail Lacquers bestaan uit 8 krachtige pasteltinten, van een verzorgde naturel tint tot een uitdagende catwalk look. Met de vernieuwende formule creëer je een gel nagel effect door een dikke, maar gladde laag die op de nagels achterblijft. Uniek is de Icy 02; een semi transparante lacquer met ultra fijne parel deeltjes die het nageloppervlak glad maken. De Couture Nail Lacquers zijn snel drogend en blijven tot 5 dagen perfect zitten. Alle Couture Nail Lacquers zijn Big 3 Free.
Consumenten verkoopprijs: €4,90.Boudoir Mascara
Verleiden doe je met je ogen! De Boudoir Mascara’s van TEEEZ Trendy Cosmetics geven de ultieme verleidelijke blik. Met Full & Flirty, Ssshocking Length en Never Ending…Waterproof creëer je vrouwelijke wimpers met volume, lengte of een long lasting waterproof effect. De nieuwe fiber borstel van de Full & Flirty Mascara versterkt de originele formule voor een extreem volume effect.
Consumenten verkoopprijs: €6,79.“Laat je verleiden door de schoonheid van een vrouwelijk en glamorous fenomeen, gedreven door het verlangen je nog mooier te maken. De elegante make-up collectie Boudoir Secrets is versierd met unieke vintage sieraden die elk product tot een echte schat maken, de geheimen van de verleidelijke inhoud verbergend. Omdat onder alle weldaad een rebelse diva schuilhoudt, zoals Marie Antoinette, de Koningin van Frankrijk uit de 18e eeuw, vol met passie voor de goede dingen in het leven.”


Ik heb ook een leuk perspakketje ontvangen:
Dus binnenkort kan je wat reviews verwachten van de producten, waar ben jij het meest benieuwd naar?
Ik kan vast verklappen dat alle producten er super mooi uit zien.!


 


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails