donderdag 6 oktober 2011

essence trend editie “vampire’s love”


Vampire diaries, Twilight & co… De vampierkoorts hangt in de lucht deze winter. Mythische nachten, oneindige liefdes, griezelige en mooie filmscènes – je wordt vanzelf aangestoken! De nieuwe essence trend edition “vampire’s love” verzekert je van een perfecte vampierlook. Bloedrode lippen en een bleke huid met een stijlvolle twist –mysterieus en verleidelijk… Met de nieuwe producten van de essence trend edition “vampire’s love”, kan elk meisje in november 2011 een vampierkoningin zijn.


essence vampire’s love – eyeshadow palette

Met deze look zullen vampieren groen en geel zien van jaloezie! Zes contrasterende kleuren zorgen voor magische en mysterieuze oogmake-up. Het maakt niet uit of je ze alleen of gecombineerd aanbrengt, deze kleuren die variëren van subtiel tot intens en ultra-expressief zullen vampierharten sneller doen kloppen! Verkrijgbaar in 01 love at first bite.  Consumentenadviesprijs € 3,79. essence vampire’s love – volume lash powder

Wil jij adembenemende wimpers waar zelfs de engste vampieren weke knieën van krijgen? Het volume wimperpoeder zorgt voor een verleidelijke look met extra lengte en extra volume in enkele seconden. Simpelweg je mascara aanbrengen, de poeder op je wimpers verdelen met het praktische borsteltje en vervolgens een tweede laagje mascara aanbrengen – en klaar! Een must-have voor wie van flink drama houdt! Verkrijgbaar in 01 eye need you.
Consumentenadviesprijs € 2,99.essence vampire’s love - lipstainBloedrode lippen – tot het einde van de nacht! De nieuwe lipstain voorziet je lippen van prachtige rode en roze tinten en blijft extreem lang zitten. Het is absoluut vlek-proof en zorgt dat jij een perfecte look hebt – voor de ultieme vampierverleiding! Verkrijgbaar in 01 bloody mary and 02 true love. Consumentenadviesprijs € 1,99.


essence vampire’s love – blush gelée
Superbleek en geraffineerd? Vanaf nu is blozen toegestaan – en niet alleen wanneer een liefdesaffaire bevestigd wordt met een gepassioneerde kus op het witte scherm. De nieuwe blush in een vernieuwende gelachtige textuur is gemakkelijk aan te brengen en geeft je wangen een prachtige roze look. Het pompje is bijzonder praktisch voor als je onderweg bent! Verkrijgbaar in 01 bloody mary.
Consumentenadviesprijs €2,49.


essence vampire’s love – shimmer powder
Onbegrijpelijk, verleidelijk en hemels. De subtiele shimmer powder geeft je huid een prachtige gloed in het zonlicht én in het maanlicht. Een absolute must-have voor iedereen die een verleidelijke en egale look wil, tot de zon weer opkomt! Verkrijgbaar 01 lil’vampire. Consumentenadviesprijs € 2,99


essence vampire’s love – nail polish
Vampierstijl to go! Vijf mystieke nagellakkleuren met verschillende effecten zorgen dat je hippe najaarslook regelrecht tot je vingertoppen reikt! Verkrijgbaar in 01 gold old buffy, 02 into the dark, 03 true love, 04 the dawn is broken and 05 hunt me if you can.
Consumentenadviesprijs € 1,79.essence vampire’s love – eau de toilette
Bestaat er een geur die meer betovert dan liefde? Dit  najaar hangt een gloednieuwe mystieke verleiding in de lucht: deze Eau de Toilette met  een sensueel aroma maakt de vampire’s love act perfect en compleet! Consumentenadviesprijs € 6,99.


essence “vampire’s love is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat
in november 2011Ik ben vooral benieuwd naar de nagellakjes natuurlijk en de volume lash powder wil ik wel gaan proberen.

Het oogschaduw palette ziet er trouwens ook erg mooi uit.
LinkWithin

Related Posts with Thumbnails