dinsdag 27 september 2011

Nieuws: Demak’Up introduceert vloeibare reinigingslijn


Demak’Up maakt haar reinigingsrange dit najaar compleet met haar eerste vloeibare reinigingsproducten. De specialist in gezichtsreiniging introduceert een frisse micellaire tonic, een rijk schuimende reinigingsgel en een smeuïge reinigingsmelk. De producten zijn geschikt voor alle huidtypen en maken deel uit van de nieuwe gezichtsreinigingslijn van Demak’up.


Bij de nieuwe producten wordt - net als bij de rest van het Demak’up gamma - gebruik gemaakt van al het goede van de katoenplant. De katoenplant staat al sinds oudsher bekend als verzachtend voor de huid. Caroline Delhaye, marketing manager Benelux, van Demak’Up vertelt: “Door intensieve research zijn we erin geslaagd om allerlei heilzame extracten van de katoenplant in de vloeibare reinigingsproducten te verwerken. We zijn er dan ook erg trots op onze reinigingsrange compleet te maken met de reinigingsgel, melk en micellaire tonic. Ons gamma biedt zo voor elke vrouw wat wils, wat haar voorkeur voor reiniging ook is.”

Lees verder voor de nieuwe producten.De nieuwe producten
Demake’Up Reinigingsmelk Smeuïg
In dit product is – net als in de andere producten van de vloeibare reinigingslijn – het antioxidant Phyto-Bourgeon® van de katoenplant gebruikt. Dit concentraat staat bekend om zijn bescherming tegen vrije radicalen. Daarnaast zorgt een extract van de witte bloem van de katoenplant voor extra zachtheid. Bovendien is de melk verrijkt met verzachtende katoenzaadolie zodat de melk soepel over de huid glijdt.

Demak’Up Micellaire Tonic Fris
Het water van de witte bloesem van de katoenplant zorgt voor extra frisheid in deze tonic. Ook is het product  verrijkt met vitamines die je huid een boost geven. In de tonic vind je tevens het antioxidant Phyto-Bourgeon® van de katoenplant. Micellair wil zeggen dat de moleculen in de tonic in staat zijn om vettige onzuiverheden (zowel van je huid als van make-up) in te sluiten en op te nemen.
Demak’Up Reinigingsgel Schuimend
Deze gel combineer je met water om een zacht schuim te creëren dat je huid tot in de diepte reinigt. De gel vitaliseert je huid met het extract van het katoenblad. Ook in dit product is het antioxidant Phyto-Bourgeon® verwerkt.
De nieuwe vloeibare producten zijn geschikt voor elk huidtype en zijn onderling af te wisselen. Tevens zijn de producten goed te combineren met de andere producten uit het Demak’up gamma: wattenschijfjes, reinigingsdoekjes en oogpads.


Verwen je huid op natuurlijke wijze
Demak’Up biedt met deze zacht geparfumeerde reinigingslijn het beste van de katoenplant voor de huid. De lijn doet dan ook meer dan alleen de huid schoonmaken. De producten zijn werkzaam op vier gebieden:
• De huid op een zachte manier ontdoen van onzuiverheden
• De huid op een natuurlijke manier verzorgen
• Het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid bevorderen
• De doeltreffendheid van huidverzorgingsproducten stimuleren

De vloeibare lijn bevat bovendien geen parabenen. Alle producten zijn getest onder dermatologische en oogheelkundige controle.
De producten zijn verkrijgbaar bij de betere drogist voor de volgende adviesprijzen: Demak’Up Tonic € 4,89, Demak’Up Reinigingsmelk € 4,89 en Demak’Up Reinigingsgel € 5,89.

Deze 3 producten heb ik ook gekregen in mijn goodiebag, dus van deze producten kunnen jullie een review verwachten!

Naar welk product zijn jullie het meest benieuwd?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails