vrijdag 2 september 2011

Nieuw: Essence Beauty Update

essence nail art
Nieuws vanaf september 2011
essence staat voor hoge kwaliteit en trendy en unieke cosmeticaproducten – voor sensationeel lage prijzen!

Vanaf
september 2011 presenteert de essence nail art collectie weer te gekke productinnovaties die je nagels de hipste styling geven. Tegelijkertijd kent je creativiteit geen grenzen want – zoals altijd bij essence – maakt alles dat hot en new is qua styling deel uit van het assortiment. Of je nu de coole cracking look of de freestyle & tip painter voor persoonlijke designs kiest  – met de nieuwe nail art producten zullen je nagels een echt fashion accessoire zijn, zelfs in het koude seizoen!


Lees verder voor meer foto's en product omschrijving
 essence nail art cracking top coat           
Ze zijn cool, stijlvol en horen eenvoudigweg bij de huidige trend look: cracked nails! Door de nieuwe kleuren van nail art cracking top coats van essence kun je nieuwe styling variaties maken. Gewoon over je basiskleur aanbrengen en zie hoe de lak binnen een paar seconden breekt. Twee nieuwe kleuren vullen het assortiment aan. In totaal vier kleuren. Consumentenadviesprijs: € 1,79.

 

essence nail art soft touch special effect topper        
Ziet er niet alleen prachtig uit, het voelt ook fantastisch! Dankzij de speciale textuur geeft deze topcoat je nagels een extreme “soft touch” die je gewoon móet voelen. Als je deze herfst indruk wilt maken met fantastische nageldesigns, moet je deze effect topper in je bezit hebben. Consumentenadviesprijs: € 1,79.

 
 

essence nail art freestyle & tip painter           
De must-have voor alle visagisten: de nail art freestyle & tip painter kleurt nageltips niet alleen in de allermooiste trendkleuren van het seizoen, maar versiert ze ook geheel in persoonlijke stijl. Dankzij het innovatieve, lange en fijne borsteltje is het zelfs mogelijk om de meest subtiele designs aan te brengen. Dus geef je creativiteit de vrije loop en begin met lakken! Nu verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren. In totaal acht kleuren. Consumentenadviesprijs €1,49.

 essence shape & style 3in1 file                                NIEUW
Handig, stijlvol en perfect voor de ideale nagelverzorging! De 3in1 nagelvijl heeft de juiste grofheid voor elke stap: vijlen, gladmaken en polijsten – de speciale gebruiksvriendelijke vorm geeft nagels een schitterende glans in een handomdraai! Consumentenadviesprijs € 2,29. 

 

essence studio nails 
better than gel nails

Perfect gemanicuurde nagels zonder dat je een bezoek hoeft te brengen aan de nagelsalon? Gemakkelijk zelf thuis doen? essence breidt haar collectie STUDIO nailsbetter than gel nails uit met twee nieuwe kleuren van de base sealer.
Deze lijn biedt alles wat nodig is voor de perfecte nagelstyling –„beter dan gelnagels“. Het gemakkelijk aanbrengen en zorgvuldig verwijderen maakt styling in een mum van tijd mogelijk – zonder je eigen nagels te beschadigen en zonder enig UV-licht. Gewoon uitpakken en beginnen!


Meer informatie over essence studio nails better than gel nails producten en nuttige stap-voor-stap instructies vind je op www.betterthangelnails.eu.


essence better than gel nails base sealer
Fixeert en zet de toon: deze base coat voorziet nagels van een ideale basis voor kunstnagels en zorgt ervoor dat de verdere styling perfect én langhoudend is. Om de stylinglijn uit te breiden zullen in de herfst twee nieuwe kleuren verschijnen van de base sealer. Wit, voor een nóg intensere kleur en roze voor een natuurlijke French look.
Consumentenadviesprijs € 2,49.

 

 
essence sun club
Nieuws vanaf september 2011
Elke dag is een zonnige dag!
Met de make-producten van de essence sun club lijn is het elke dag een schitterende zomerdag - 365 dagen per jaar! Alsof je door de zon bent gekust, glanzen gezicht en lichaam met zachte sprankelende bronstinten en een mix van warme zonnige kleuren. Geselecteerde en speciaal samengestelde texturen geven de huid een satijnen look en voorzien haar van highlights waar je van droomt; ze herinneren je aan je laatste zomervakantie.
Vanaf september 2011 krijgt de populaire essence sun club lijn er een nieuw product bij dat je doet verlangen naar zomer, zon, strand en een perfecte teintdag in dag uit...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails