vrijdag 2 september 2011

CATRICE Nieuws Herfst-Winter 2011/2012

CATRICE wekt je verlangen naar leven, je verlangen naar trends, je verlangen naar meer:
Kleuren die verslavend zijn. 
Texturen die al je zintuigen prikkelen. 
Unieke producten – de nieuwste beautygeheimen van internationale visagisten.seizoenstrends van CATRICE – pure inspiratie. De seizoenstrends van CATRICE – pure inspiratie.


Purelevensvreugde! 


CATRICE – het make-upmerk waar je simpelweg geen genoeg van kunt krijgen. De make-up van CATRICE is bovendien zeer vriendelijk geprijsd. 


CATRICE – Can’t get enough!



Alle ogen op jou gericht


Sterke kleuren, moderne effecten, matte contrasten – CATRICE biedt het allemaal! Geïnspireerd op de internationale catwalks. Ontelbare tinten en wereldse texturen nodigen je uit te experimenteren met de looks van het seizoen. Van naturel tot een intens effect. – We kunnen elke vrouw uitstralen die we willen.  


CATRICE Absolute Eye Colour Mono Shadow  
Absolute kleur, absolute houdbaarheid, absolute dekking – nu verkrijgbaar in 11 kleuren! De inspiratie: de internationale catwalktrends. De look: van sexy glamour tot cool. De effecten: van mat tot kristalhelder en van metallic tot satijnglanzend. De Mono’s by CATRICE laten onze ogen schitteren als sterren aan de hemel! Verkrijgbaar in 30 kleuren. 
Consumentenadviesprijs € 2,79



C






CATRICE  Made To Stay Long Lasting Eye Shadow             
NIEUW
Dit is een elegante metallic glanzende crème oogschaduw die langdurig
blijft zitten. De textuur met krachtige pigmenten smelt op het ooglid
zonder in de plooitjes te gaan zitten of af te geven en is eenvoudig aan
te brengen. Blijft gedurende de dag en nacht mooi. Verkrijgbaar in
C40 Lord Of The Blings, C50 Metall Of Honor, C60 Jennifer’s Gold Rush.
Consumentenadviesprijs:  € 3,49


CATRICE Fake It!
– False Lashes Mascara                                                             NIEUW
Idereen wil deze wimpers! Het geheim van het valse wimpers effect: extreem gedefinieerde wimpers met mega volume. De oplossing: Fake It! Mascara by CATRICE! De romige textuur en het innovatieve borsteltje zijn echt een droompaar die alle wimperhaartjes bereiken en elke wimper individueel bedekken. Op deze manier worden je wimpers gedefinieerd, ogen ze langer en ontstaat er een perfecte waaier van prachtige wimpers!
Consumentenadviesprijs € 4,49



CATRICE Evolution To Revolution
– Black Volume Mascara                                                           NIEUW
De klassieke mascara is oud nieuws - het is tijd voor een revolutie! Eén borstel, twee aparte “brush-stripping” systemen - met de CATRICE Evolution To Revolution Mascara, creëer je precies de juiste look voor elke gelegenheid: Look 1 zorgt voor subtiel volume en een natuurlijke wimperstijl, terwijl je met look 2 intens volume en spectaculaire wimpers creëert. De strips geven verschillende hoeveelheden mascara af, afhankelijk van het gewenste effect.  Voor wimperstijl op maat.
Consumentenadviesprijs € 4,49


CATRICE Lashes To Kill
– Waterproof Volume Mascara       
NIEUW
De verleidster onder de mascara's - nu ook beschikbaar in een waterproof variant. Vanaf de eerste streek van de kwast ben je gegarandeerd van ongelooflijk dikke en perfect gevormde wimpers. Voor adembenemend volume, sensationele lengte en een unieke krul.
Consumentenadviesprijs € 3,99    


CATRICE Precision Eye Pencil                                                   NIEUW
Wij houden van... perfect omlijnde ogen! Dit oogpotlood zet totaal nieuwe accenten: Excentriek! Metallic! Opvallend! En eenvoudig: een totaal moeiteloze applicatie met de zachte, langhoudende Precision Eye Pencil. Met een automatische, intrekbare precisie tip. Verkrijgbaar in acht metallic kleuren.
Consumentenadviesprijs € 2,29



                                      



CATRICE Smokey Eyes Pencil                                                   NIEUW
Smokey, zacht, verleidelijk... de Smokey Eyes Pencil met een geïntegreerde borstel applicator en een zachte, gemakkelijk te mengen textuur, zorgt voor eindeloze, creatieve mogelijkheden voor effectieve smokey eyes make-up stijlen. Alsof je net uit een modetijdschrift gestapt bent! Verkrijgbaar in drie trendy kleuren. Consumentenadviesprijs € 2,49

CATRICE Eye Brow Stylist                                                         NIEUW
Licht uit, spot aan: het podium voor je wenkbrauwen - de Eye Brow Stylist wordt geleverd in een praktische penvorm en overtuigt met een eenvoudige, maar nauwkeurige applicatie. Het creëert perfecte wenkbrauwen dankzij de professionele borstel, die zorgt voor de poederachtige structuur op je wenkbrauwen en voor een natuurlijke resultaat. Ga nooit meer zonder je Stylist deur uit! Verkrijgbaar in drie tinten. Consumentenadviesprijs € 2,49



CATRICE Gel Eye Liner
Dankzij de ultrazachte geltextuur hoef je geen​professioneel topmodel te zijn om een prachtige eyeliner te creëren. CATRICE Gel Eye Liner kan zo nauwkeurig als een vloeibare eyeliner worden toegepast - voor een bijzonder zijdezachte afwerking en fascinerende, intense ogen! Nu verkrijgbaar in twee nieuwe metallic tinten, in een totaal van vier kleuren.Consumentenadviesprijs € 3,99


Onze lippen zeggen: meer! De nieuwe lipglosses en lipstains by CATRICE. Meer verzorging, meer kleur, meer glans!

CATRICE Lip Appeal – Moisture & Shine Lip Gloss
Ultieme glans en volume: je lippen zijn absolute glossy eye-catchers! De Lip Appeal Lip Gloss scoort extra punten door zijn subtiele vanille geur, flexibele precisie applicator, hydraterende formule, buitengewone glans en unieke design. Nu verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren, in een totaal van tien briljante tinten.
Consumentenadviesprijs € 3,79


CATRICE Colour Show – Colour & Stay Lip Gloss
Laat de show beginnen! Langdurig, prachtig en superhip: met de Colour Show Gloss ben je verzekerd van vier uur lang een rijke kleur en fascinerende glans! Een onweerstaanbare geur, een aangename, lichte textuur, een flexibele precisie applicator en prachtige lippen in enkele seconden – wat wens je nog meer? Vanaf september verkrijgbaar in tien trendkleuren!
Consumentenadviesprijs € 3,79



CATRICE Precision Lip Liner                                                    NIEUW
Wij houden van mooie lippen. Voor perfecte definitie en contouren: de intrekbare Lip Liner met een zachte, duurzame formule en intense dekking houdt lippenstift en lipgloss op de lippen, corrigeert kleine onregelmatigheden in je lipvorm en maakt lipmake-up merkbaar langduriger. Een nauwkeurige voorbereiding voor de lippen met een echt wow effect. Verkrijgbaar in acht kleuren.                 Consumentenadviesprijs € 3,79


CATRICE Colour Infusion
- Long Lasting Lip Stain                                                               NIEUW
Langdurige kleur, nu! Met een pen die de lippen een semipermanente definitie met een lichte kleur geeft en verwent met hydraterende ingrediënten - de nieuwe CATRICE Lip Stain! Creëer de gewenste kleur voor je lippen. De fruitige geur is zinnenprikkelend en aanbrengen is gemakkelijk dankzij de zacht gevormde tip. Pas de Lip Stain toe in meerdere lagen om de kleur te intensiveren. Gebruik waterproof remover om de Lip Stain te verwijderen. Verkrijgbaar in vijf kleuren.
Consumentenadviesprijs € 3,99








Prachtige teint
Laat je huid zien– op haar mooist! Volmaakt, fris, natuurlijk stralend  en in balans. Innovatieve, langhoudende formules en ultrafijne, verzorgende texturen bieden een perfecte dekking en een professionele uitstraling.

CATRICE Prime and Fine – Smoothing Refiner                        NIEUW
CATRICE presenteert Prime and Fine – het nieuwe assortiment professionele producten voor een uitstekende basis. Ideale voorbereiding: de Smoothing Refiner. De olievrije op  siliconen gebaseerde primer maakt poriën onzichtbaar en vult rimpeltjes; je huid is zacht en verfijnd. Je bent nu klaar voor je grote entree! Wordt geleverd in een hoogwaardig potje.

Consumentenadviesprijs € 4,99


CATRICE Re-Touch Light - Reflecting Concealer                   
NIEUW
De ultieme romige, lichte concealer voor stralende ogen en een frisse uitstraling: lichtreflecterende pigmenten en een medium dekking gecombineerd met hydraterende ingrediënten verbergen donkere kringen onder de ogen en camoufleren andere kleine oneffenheden in een mum van tijd. De zachte textuur voelt prettig aan op de gevoelige huid rond je ogen. Verkrijgbaar in drie kleuren in een premium zilver draaipen. Consumentenadviesprijs € 3,99



Ultieme nagels

We willen ze allemaal – 40 geweldige nagellakken – zo mooi dat je er geen genoeg van kunt krijgen! Elke kleur maakt een statement, rechtstreeks vanaf de catwalks van de grootste modesteden ter wereld! Je nagels – het mooiste accessoire van dit seizoen.

CATRICE Ultimate Nail Lacquer
Gegarandeerd een wow effect: ultieme intensiteit, ultieme glans en ultieme dekking – nu met 14 nieuwe nagellakken! Met slechts één streep van het speciale professionele kwastje worden nagels de ultieme high fashion accessoire van dit seizoen - voor elke outfit en elke stemming. Formaldehydevrij.
Consumentenadviesprijs € 2,49 


CATRICE Frosting Top Coat                                                     
NIEUW
Pure elegantie - rechtstreeks vanaf de catwalks op de nagels: deze top coat met een mat glanseffect en een zilverkleurige blauwe parel look tovert een vleugje koele vorst op je nagels - op zichzelf te gebruiken of als top coat over andere nagellak. Formaldehydevrij.
Consumentenadviesprijs € 2,49





Oeh ze hebben een hoop leuke dingen! zo zie ik wel wat leuke mono oogschaduw kleuren en nagellakjes.
Ik ben erg benieuwd naar de lipliner en Prime en fine.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails