vrijdag 30 september 2011

Catrice Big City Life

Hoe cool is dat! de Big City Life collection van Catrice komt vanaf half oktober tot eind november in de winkels te liggen! Deze collectie zag ik al vaak voorbij komen maar ze wisten niet of het naar Nederland kwam en nu is het dan zeker, he komt naar Nederland!


Limited Edition “Big City Life” by CATRICE

Sydney, Berlijn, Londen, New York – iedere wereldstad staat voor zijn eigen charme en stijl. In deze fantastische steden worden de trends op straat geboren! Deze passie werd geïnterpreteerd  – en vastgelegd in vier van de meest indrukwekkende make-uppaletten van dit jaar: in de Limited Edition “Big City Life” by CATRICE heeft iedere stad een eigen look van half oktober tot eind november 2011.

Elk “Big City Life” make-uppalet bestaat uit zes poeder-oogschaduwen, twee tinten rouge, en een professionele duo-applicator om verzekerd te zijn van eenvoudig en precies gebruik van de make-up. Om de stijlvolle must-havebox compleet te maken, zit er een mini-oogpenseel bij die jouw citylook helemaal perfect maakt.
De Ultimate Nail Lacquer, die apart verkrijgbaar is, biedt geweldige dekking, blijft lang zitten, en geeft je nagels een onweerstaanbare glans en kleur die opvalt – als de hartslag van iedere stad. En dankzij het extra brede kwastje, wordt het zelfs mogelijk je nagels gemakkelijk te lakken – zonder strepen – zelfs tijdens een taxiritje naar jouw bestemming!


 Big City Life by CATRICE – de Sydney Collectie

Het leven in Sydney speelt zich voornamelijk af op het strand – en standfeestjes zijn eindeloos! Een uitbundige mix van surfers, modieuze stadsmensen, traditie, cultuur en het moderne leven. De essentie: de warme kleuren van de zon die verdwijnt achter de horizon en een vleugje casual urban chic. 

De zes oogschaduwen in roze, nude, taupe en bruintinten met zowel glanzende als matte effecten gecombineerd met twee natuurlijke rouge varianten in roze en hout. Consumentenadviesprijs €6,99.
Creëer een extra special effect met de Ultimate Nail Lacquer “Sydney”: Deze bedekt je nagels met trendy taupe en maakt het overduidelijk dat Sydney bovenaan de wereld-trendbarometer staat! Consumentenadviesprijs €2,49.


Big City Life by CATRICE – de Berlin Collectie
Berlijn is booming! Fascinerend, anders, soms rauw en supercool – de hoofdstad met zijn unieke historie creëert zijn eigen trends, danst een eigen ritme en draagt een gevoel van trots uit! Hip en betoverend: de zes oogschaduwen hebben warme zand-, bruin-, grijsblauw- en taupetinten – sommige met glanzende, en sommige met matte effecten – voor een perfecte herfst-trendlook! Consumentenadviesprijs €6,99.
De zacht roze kleur van de bijpassende Ultimate Nail Lacquer "Berlin" biedt een mooi cool understatement. Consumentenadviesprijs €2,49.


Big City Life by CATRICE – de London Collectie
London is calling – en natuurlijk zijn wij klaar om op te nemen! Deze stad is een complete fashion-icoon – traditie, trends, looks, een krachtige hartslag... Londen is een onweerstaanbare hotspot die constant blijft boeien!
Als oogmake-up, kiest de London Collection voor sterke contrasten: blauw naast felgeel en diep-zwarte oogliner. Absoluut beeldschoon! Twee rougetinten in roze verzekeren je een vrolijke, frisse teint. Consumentenadviesprijs €6,99.
Zin in geel? Ga voor gele nagellak! Het zacht geel van de Ultimate Nail Lacquer “London” is een absolute must-have voor je nagels! Consumentenadviesprijs €2,49.Big City Life by CATRICE – de New York Collectie
New York, New York! De stad slaapt nooit, dus waarom zouden wij? Het stadse leven in de Big Apple tussen wolkenkrabbers, VIP’s en neonlichten is daarvoor veel te spannend! Als er een plek is waar dromen werkelijkheid kunnen worden, dan is het hier!
De combinatie van zes oogschaduwen in blauw, smokey turkoois en paars geeft essentie weer van New York’s energieke sfeer! De twee levendige rougetinten geven je New York look een frisse final touch. Consumentenadviesprijs €6,99.
Intens, impulsief en totaal hip. Met de nieuwe pigeon-blue Ultimate Nail Lacquer “New York”, lijkt de horizon van deze city jungle dichtbij genoeg om aan te raken… Consumentenadviesprijs €2,49.

 

Big City Life by CATRICE is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf half oktober t/m eind november 2011.

Ik zelf vind het een erg mooi collectie, ik ben erg benieuwd naar het pigment, of het wel goed zal zijn etc.  De Sydney oogschaduw lijkt mij wel het mooist, ik ben ook wel benieuwd hoe groot het palette zal zijn.

Ik ga zo ie zo de 4 lakjes kopen en verder weet ik nog niet;) 

Hebben jullie al een favoriet op het oog?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails