vrijdag 19 augustus 2011

Mineral Evolution

Mineral Evolution is een nieuw merk in de beauty wereld. Mineral Evolution verkoopt alleen maar make-up dat bestaat uit 100% natuurlijk grondstoffen en mineralen (zoals de naam al zegt).

Mineral Evolution is bedacht en ontwikkeld door Bernadette van der Ploeg. Zij heeft haar opleiding genoten in o.a. Parijs en tevens de scepter gezwaaid over diverse salons. Bernadette heeft haar jarenlange ervaring in de cosmetica benut om een geheel nieuwe lijn te ontwikkelen vanuit de USA.

Mineral Evolutions is verkrijgbaar via hun webshop http://www.mineralevolution.info/ en in verschillende salons in Nederland. 

Wat maakt volgens ons Mineral Evolution zo bijzonder?

De combinatie van het creëren van schoonheid en tegelijkertijd het verzorgen van de huid maakt dat Mineral Evolution geschikt is voor de gewone en de gevoelige huid. Ideaal voor diegene, die op zoek is naar een natuurlijke make up
die huidherstellend, huidverzorgend, huidverbeterend en huidbeschermend is. Dit kan dankzij de vitamines (o.a. E) en natuurlijke ingrediënten die Mineral Evolution bevat(standaard SPF 20 in onze producten).

Zo dat was even wat informatie over Mineral Evolution.
Ik mocht wat producten testen, zie hieronder de producten:

Mijn eerste indruk van de producten:
Het uiterlijk ziet er mooi uit, alle producten , met uitzondering van de kwast zitten in mooie zwart witte doosjes, dat vind ik er altijd mooi uitzien.

Toen ik ze uit de doosjes haalde kwamen er mooie zilveren producten uit.
Ook erg chique. 

Morgen plaats ik een artikel met de 1e drie producten:
Highlighter - Blush - Oogschaduw

En hebben jullie al kennis gemaakt met dit merk of is dit voor jullie ook geheel nieuw?


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails