donderdag 28 juli 2011

What's on my way: ebay! (te veel)

Ik heb de laatste week weer wat leuke dingen besteld op ebay! ebay is voor mij echt een soort van verslaving, er zijn zo veel leuke en goedkope dingen, maar veel handige/grappige hebbedingetjes.

Dit heb ik besteld:


Je kan hierboven op de teksten klikken voor de verkopers.

Zoals je ziet heb ik Fake MAC producten gekocht, je denkt vast wel waarom dat? Nou omdat ik heb gehoord dat deze fake producten ook goed zijn, en het uiterlijk vind ik erg leuk! en natuurlijk is het goedkoop.

Ik heb ook 2 iphone hoesjes gekocht voor de iphone 3. Ik heb zelf geen Iphone 3 maar deze past wel om mijn mobiel, heb een HTC snap.

De armband met kappers bedeltjes is voor mijn moeder omdat zij kapster is.

Ik heb ook een standaard voor mijn camera besteld, deze was erg goedkoop en lijkt me handig voor het maken van filmpjes.

Ik heb altijd wel last van die pluisjes/bolletjes op je vest/trui, met dit apparaat kan je ze eraf halen zonder je vest/trui te beschadigen, ik ben benieuwd!

Mijn ringen die liggen nu los op een houten kastje op mijn bureau dus deze ringen box leek mij wel erg handig! er passen 36 ringen in.

En de Dupe ring vond ik erg mooi, dus heb de blauwe besteld.

En deze heb ik gister nog besteld:

Deze heb ik vannacht nog gewonnen:
 

Het uiterlijk van de blush vond ik zo leuk dus hier had ik gisteravond maar op geboden en vanochtend zag ik in mijn mail dat ik hem had gewonnen. Super leuk!

Als ik alles binnen heb zal ik hier ook een artikel overmaken.

En kopen jullie weel op ebay? Wat is je laatste aankoop?
 

Hoe denken jullie trouwens over fake dingen, zoals de fake MAC producten en het neppen LV sjaaltje?

  

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails