donderdag 7 april 2011

Essence Update!- oogproducten

Ik kreeg gister het persbericht erover, dus hopelijk dat het in deze dagen in alle kruidvats ligt;) hopelijk ook bij mij;)

nieuw vanaf maart 2011

Vlak voordat het lenteseizoen aanbreekt, komt essence met een fantastisch kleurenspektakel!




Vanaf maart 2011 worden er weer een groot aantal innovaties geïntroduceerd voor waanzinnige looks en een trendy stijl.

Met de nieuwe seizoenkleuren, uiteenlopend van pastels tot heldere en felle kleuren en spannende texturen, kun je een waar statement maken. Alle dromen van trendsetters komen uit met het thema


“nóg meer kleur, nóg meer trends en nog meer innovaties”. Met de nieuwe essence producten begint de lente met nóg meer stijl!


Voor meer informatie over het merk essence, de producten en voor handige gebruikstips, kun je terecht op www.essence.eu.


Ook absoluut een muisklik waard:


De hippe community nl.essence-beautyfriends.eu


waar essence-fans samenkomen om over cosmetica, beauty en trends te praten.



essence colour  nieuw vanaf maart 2011
essence mono eyeshadow
De nieuwe, rijk gepigmenteerde mono eyeshadows zijn een garantie voor een kleurrijke start van het lenteseizoen. Met een subtiele glans, een matte finish, een metallic effect of zelfs met een holografische schitttering, zorgen zij voor een betoverende oogmake-up met een extra bijzondere uitstraling. Vanaf maart in 14 nieuwe kleuren, in totaal nu 36.
Consumentenadviesprijs €1,59.


essence colour & shine eyeshadow
Succes verzekerd, bij zelfs de hoogste eisen die aan oogmake-up worden gesteld. De gebakken colour &
shine eyeshadows bevatten een bijzonder hoog gehalte parelmoerpigmenten en geven ogen een stralende sterrenglans! De driekleurige, gemarmerde structuur maakt de lichte tinten bijzonder stralend en de donkere tinten onpeilbaar diep. De zijdeachtige poedertextuur is zeer gemakkelijk aan te brengen en de kleuren zijn superintens en sprekend. Met een vochtig sponsje opgebracht, worden de kleuren nog krachtiger. Verkrijgbaar in zes nieuwe kleuren, in totaal nu negen. Consumentenadviesprijs €2,79.


essence quattro eyeshadow  Met de populaire quattro eyeshadows ben je deze lente verzekerd van nóg meer fun bij het opmaken! Ieder palet bevat een perfecte kleurencombinatie met verschillende texturen die variëren van mat tot zijdeglas. Voor een creativiteit en variatie die geen grenzen kent. Nu verkrijgbaar met een verbeterde textuur die nóg meer kleurintensiteit biedt. En een langhoudend resultaat! Verkrijgbaar in totaal zes kleurencombinaties. Consumentenadviesprijs €2,99.

essence kajal pencil
Nieuwe kleuren, nieuw geluk! Deze lente zijn er weer nieuwe kajal potloden die nieuwe kleur en glamour aan je look geven.
Vanaf maart worden er twee nieuwe kleuren aan de serie toegevoegd om ogen schitterend mee te omlijsten. Verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren, in totaal nu acht. Consumentenadviesprijs €0,99.
 

essence 2in1 kajal
Twee vliegen in een klap! 2in1
kajal heeft de juiste kleur voor elke gelegenheid. Twee perfect te combineren tinten laten de harten van alle beauty-fans sneller kloppen. Voor mooie, intense momenten. Nu verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren, in totaal nu vier kleurencombinaties. Consumentenadviesprijs €1,49.
 

essence long lasting eye pencil
De ster van alle oogpotloden is wel de long
lasting eye pencil. Supergemakkelijk aan te brengen dankzij het innovatieve draaimechanisme en gegarandeerd een langhoudend resultaat.
Speciaal voor het lenteseizoen nu verkrijgbaar in een nieuwe trendy kleur, voor extra diepte en een sensuele look.
Verkrijgbaar in een nieuwe kleur, in totaal nu acht kleuren. Consumentenadviesprijs €1,49.

essence gel eyeliner                                               NIEUW
Speciale gelegenheden vragen om specifieke
oogmake-upproducten, zoals de nieuwe gel eyeliner van essence! De ultrazachte gelformule is net als een vloeibare eyeliner heel precies aan te brengen. Je kunt kiezen uit een subtiele matte of glanzende finish. Doop de speciale essence gel eyeliner brush in het potje gel eyeliner en teken zonder enige moeite een perfect lijntje dat snel droogt, lang houdt en veeg- en waterproof is! Een fascinerende eyecatcher! Consumentenadviesprijs €2,99


essence gel eyeliner brush                                     NIEUW
Eén
applicator voor meerdere looks. De speciale gel eyeliner brush maakt het mogelijk een variatie aan stijlen te creëren. Van klassiek tot sexy of dramatisch! De aflopende borstelhaartjes in trendy blauw zijn opvallend! Het borsteltje wordt geleverd in een handig hoesje met hip dessin. Consumentenadviesprijs €1,49.
 

essence glam liner                                               NIEUW
De nieuwe
glam liner biedt je onmiddellijk een glamourous look, waar je ook gaat! De textuur bevat glanzende pigmenten die het licht reflecteren en die zorgen voor een uniek samenspel van kleuren en effecten! De sneldrogende vloeistof en de superhandige applicator maken het mogelijk deze populaire stijl in no-time te creëren. Verkrijgbar in vijf kleuren. Consumentenadviesprijs €2,29.


essence smokey eyes brush                            NIEUW
Smokey eyes creëer je in een paar tellen met deze zachte afgeronde paarse applicators. Hiermee breng je de kleuren prachtig aan en meng je de tinten op de huid perfect. Voor smeulende smokey eyes! Wordt geleverd in een handig hoesje. Consumentenadviesprijs €1,29.
 



 


 


essence metallic eye pencil                                     NIEUW
Metallic effecten zover het oog reikt! Met de nieuwe metallic
eye pencils is essence helemaal in lijn met de metallic trend van dit voorjaar. Verkrijgbaar in zes verschillende kleuren en met een opvallend zachte textuur. Voor een unieke langhoudende oogmake-up. Consumentenadviesprijs €1,29.

essence eyebrow tweezers                                      NIEUW
Weerbarstige wenkbrauwen krijgen geen kans met deze speciale pincet voor de wenkbrauwen. Het platte, aflopende uiteinde maakt het gemakkelijk wenkbrauwhaartjes te epileren en wenkbrauwen in vorm te krijgen!
Consumentenadviesprijs €1,99.





Zo dat was alles voor je ogen, heel wat, veel van jullie hebben dit al in de winkels zien liggen maar nog niet overal, ik hoop dat het nu ook bij mij in de winkels komt, want er zijn zo veel leuke dingen!

essence multi action mascara – smokey eyes          NIEUWUltracoole smokey eyes zijn nog net zo populair als afgelopen jaar! Nu is er voor de fans van deze look iets nieuws om naar uit te kijken. De nieuwe multi action mascara – smokey eyes zorgt met zijn diepzwarte kleur voor een fascinerende en intense look.
Het innovatieve nylon borsteltje is gebogen en plat tegelijk. Zo wordt elk haartje – tot zelfs de kleinste haartjes in de ooghoeken – bereikt en krijgt het extra volume en definitie. De speciale formule met zachte wassen geeft elke wimperhaar extra dikte van de wortel tot het uiteinde. De
crèmige, zachte textuur maakt het mogelijk de mascara laagje voor laagje aan te brengen, zonder te klonteren. Smokey eyes liefhebbers: dit is jouw mascara! Consumentenadviesprijs €2,49.
essence duo eyeshadow
De nieuwe kleurencombinatie van de duo
eyeshadows vormen stuk voor stuk een ideaal paar. De duo’s bieden de meest stijlvolle looks die je je kunt wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos dankzij de kleureffecten, accentmogelijkheden en de afwerking, van mat tot zijdeglans of metallic. Door de zijdezachte poedertextuur behoren vlekken of ophopingen in de plooi van het ooglid tot het verleden! Verkrijgbaar in vier nieuwe kleurencombinaties, in totaal nu negen. Consumentenadviesprijs €2,29.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails