donderdag 7 april 2011

Essence Update- nail art!

Oehh de leukste categorie vind ik zelf ;)

Vanaf maart presenteert essence nail art weer innovatieve en bijzondere producten die je in staat stellen trendy stijlen op je nagels te toveren. Zoals gewoonlijk biedt essence alles wat hot en nieuw is op styling-gebied, dus je creatieve mogelijkheden zijn eindeloos! Of je nu voor een coole cracked look gaat of voor een trendy, metallic effect - met de essence nail art producten ben je er zeker van dat jouw nagels de blikvangers van het seizoen zullen zijn!

essence nail art magnetics nail polish       NIEUWZe zorgden vorig jaar voor opschudding en zijn ook deze lente regelrechte eye-catchers. De magnetic nagellakken in vijf hippe kleuren zorgen keer op keer voor een unieke stijl. Je creëert extravagante effecten op je nagels met de bijpassende magnet. Simpelweg onweerstaanbaar! Verkrijgbaar in vijf kleuren. Consumentenadviesprijs € 1,99.
  nail art magnet                         NIEUWDe essence nail art magnet - nail art van een ander niveau! Om ongelofelijk bijzondere en creatieve designs te creëren. Door de magneet te gebruiken op nog niet opgedroogde lak, maak je unieke patronen en ware meesterwerkjes!
Consumentenadviesprijs € 1,79.essence
nail art cracking base coat        NIEUWEen onafscheidelijk duo: de nieuwe nail cracking base en top coats horen simpelweg bij elkaar omdat ze na elkaar aangebracht moeten worden om het speciale effect te bereiken. Om een ultieme trendy look te verkrijgen, breng je eerst een van de twee base coats met een hoge concentratie aan pigmenten aan, in de kleuren champagne of zilver. Vervolgens gebruik je een laagje cracking top coat voor een fascinerend effect! Consumentenadviesprijs € 1,79.


essence


essence


essence nail art special effect! topper                   NIEUWVerrassend, onverwacht en compleet hip: de gloednieuwe special effect! toppers hebben zoals gewoonlijk een verrassing voor je in petto! Elke van de zes versies bevat zijn eigen unieke, buitengewone finish. Goud, meerkleurig, glitterend zilver, holografisch, met een wit of paars prisma effect – deze extravagante nagellak trekt zeker de aandacht, waar je ook bent. Verkrijgbaar in zes kleuren.
Consumentenadviesprijs € 1,79.


essence

essence naessence
nail art tattoo                                             NIEUWEen tattoo op je nagels? Waarom niet? De nieuwe nageltatoeages zijn ultradun waardoor ze voor een bijzonder plat en glad resultaat garant staan. Ze kunnen in een handomdraai opgeplakt worden en zijn gemakkelijk te verwijderen! Voor supercoole nagels. Verkrijgbaar in twee verschillende desisins. Consumentenadviesprijs € 1,29.

essence nail art freestyle & tip painter 
Voor alle freestylers en wannabe’s: deze tip painters zijn echte stijlartiesten! Dankzij de innovatieve lange en dunne kwast kun je niet alleen het uiteinde van je nagels in de mooiste kleuren van het seizoen lakken, je kunt met de tip painter ook je nagels decoreren met prachtige dessins. Verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren en in zeven kleuren in totaal. Consumentenadviesprijs € 1,49.
nail art pensZes keer styling plezier! Dankzij de ultrafijne punt, kunnen deze nail art pennen gebruikt worden om extreem verfijnde, geraffineerde en persoonlijke decoraties op je nagels aan te brengen. En om er zeker van te zijn dat je langer van je creatieve resultaat kunt genieten, breng je gewoon een laagje top coat aan om het te fixeren! Verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren en in een totaal van zes kleuren. Consumentenadviesprijs € 1,99. 


essence

essence nail art twins
De charmantste lentekoppels: of het nu Bella & Edward of Romeo en Julia zijn, deze prachtige nagellakduo's zijn onverslaanbaar! De nagellak, verkrijgbaar als een basiskleur en een glittertop, geeft je een glamourlook met slechts een paar streken van de kwast. Je kunt de lak uiteraard ook individueel gebruiken of combineren met andere kleurtjes.
Verkrijgbaar in zeven nieuwe kleuren met een totaal van vier kleurenduo’s. Consumentenadviesprijs
€ 1,79.
il art sticker                                                 
Je nagelstijl was nooit eerder zo persoonlijk en uniek! Met de te gekke nagelstickers in diverse designs kun je dit seizoen fascinerende looks fabriceren op je nagels (en je teennagels). Verkrijgbaar in een nieuw dessin (nu totaal zes dessins). Consumentenadviesprijs € 1,29.
stampy polish
Deze nagellak is de perfecte partner voor alle stampy set  creaties – stempelen op je nagels in nog meer kleuren! De speciale formule bevat een opvallend hoge concentratie aan pigmenten om nog mooiere resultaten te garanderen. Nu verkrijgbaar in zilver en drie andere kleuren. Consumentenadviesprijs € 1,49.
nail art cracking top coat                           NIEUWGeen supernagels zonder deze top coat! Je kunt de coole cracked look op je nagels realiseren met deze twee nail cracking top coats, verkrijgbaar in zwart en wit. Breng eenvoudig aan op de nail cracking base coat en zie hoe in een mum van tijd een funky patroon op je nagels verschijnt!
Het begin van de lente was nog nooit zo hot & trendy! Consumentenadviesprijs € 1,79.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails