donderdag 7 april 2011

Essence Update- gezichtsproducten

essence stay all day 16h long-lasting concealer     NIEUWMaak een eind aan vermoeide ogen! De nieuwe langhoudende concealer met lichtreflecterende pigmenten is een ware tovenaar, die donkere kringen onder de ogen, rode vlekjes en andere oneffenheden laat verdwijnen en een frisse, stralende look tevoorschijn haalt! Dankzij de zijdeachtige textuur is het gemakkelijk aan te brengen - het geeft je een mooie uitstraling, tot wel 16 uur lang. Verkrijgbaar in twee tinten. Consumentenadviesprijs €2,49.


essence soft touch mousse make up       De mousse make-up lijn wordt deze lente uitgebreid met twee nieuwe tinten. De delicate mousse textuur geeft de huid een egale, natuurlijk uitziende, matte uitstraling, terwijl het de huid vrij laat ademen. Verkrijgbaar in een totaal van zes tinten. Consumentenadviesprijs €3,79.

essence coverstick
Voor altijd verdwenen! De coverstick bedekt supersnel kleine pukkeltjes, rode vlekjes en andere imperfecties. Niets staat je meer in de weg voor die spannende date! Verkrijgbaar in een nieuwe, natuurlijke kleur en een totaal van vier kleuren. Consumentenadviesprijs €1,99.


essence mattifying compact powder
Wie droomt er niet van een perfecte, egale teint? De
mattifying compact poeder zal fans nog meer bekoren wanneer er in maart drie nieuwe tinten worden toegevoegd, waarvan er ééntje transparant is en geschikt voor alle huidtinten. De bijzonder delicate, poederige textuur zorgt voor een gelijkmatig effect; kleine imperfecties verdwijnen als sneeuw voor de zon! Voor een natuurlijke, matte finish. Verkrijgbaar in drie nieuwe tinten, en een totaal van zes tinten. Consumentenadviesprijs € 2,99.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails