vrijdag 1 april 2011

Aura By Swarovski

Wow hier ben ik echt zo blij mee! Hihi ik heb een luchtje van Swarovski:)

Okee eerst even wat info er over:


Een magische naam
Een naam die veel gevoelens oproept. “Aura” is een poëtisch woord dat iemands uitstraling omschrijft, een soort lichtgevende kring rondom iemand, die je persoonlijkheid en charisma uitstraalt. “Aura” is gekozen om de glans van de geur en de glans van de make-up sierraden uit te drukken.De naam Aura versterkt de band tussen de wereld van Swarovski en deze nieuwe creaties. Met Aura is de vrouw meer dan ooit het middelpunt van een wervelwind van licht. Zij vangt het licht en reflecteert het, alsof zij zelf een kristal is geworden. “De schittering van het licht” is een belangrijke kernwaarde in deze magische, energieke nieuwe lijn.


Een stralend Eau de Parfum
De kern van de geur is een kristal van energie, een mix van amber, benzoëhars en witte muskus. Door het samenbrengen van deze drie pure facetten ontstaat er een energie die zich transformeert in een intense, schitterende straling van helder licht.

Een fruitig facet met noten van de sappige lychee. In contact met het kristal vol energie transformeert het facet in een intense en rooskleurige sluier van sensuele vrouwelijkheid. Een bloemig facet met noten van pure witte tuberoos. In contact met het kristal vol energie transformeert het facet in een verleidelijke nevel van statige vrouwelijkheid.
Een flacon gecreëerd uit puur licht
De flacon van de nieuwe geur is adembenemend, versierd met een uniek kristal, speciaal gecreëerd voor Aura by Swarovski. Het kristal is asymmetrisch, geslepen in facetten om het licht in een oogverblindende helderheid te laten stralen met nuances die subtiel variëren, afhankelijk van het moment van de dag. Dit unieke kristal is als een sieraad op de top van de flacon geplaatst en straalt een onweerstaanbare allure uit. De vorm van de flacon zelf is strak gestroomlijnd, ultra-modern en van sublieme eenvoud. De vorm doet denken aan een lange huls van glimmend metaal welke het glas dat er onder zit omhult, met een kleine opening die een lichtstraal naar buiten schijnt en zo tevens de subtiele roze kleur van de geur onthult.
 
Een sieradendoosje voor een prachtig juweel
Een punt van originaliteit: de verpakking van Aura by Swarovski is veel meer dan zo maar een verpakking… Je opent het als een sieradendoosje en de geur is er in geplaatst als een waardevol sieraad.Net als de flacon weerkaatst de verpakking van Aura by Swarovski het licht. De zijkanten van de verpakking zijn zilverkleurig en de voorzijde is parelmoer wit, voorzien van een zilveren patroon met een fijne rand, welke het licht weerkaatst. Om schoonheid en respect voor milieu te laten samengaan, is de gehele parfumlijn navulbaar. Verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled en recyclebaar karton en alle inserts zijn verwijderd. De componenten van de flacon kunnen worden opgesplitst en afzonderlijk weer gerecycled worden.
 
Lees verder voor mijn artikel met foto's.
 
Ik mocht voor jullie het luchtje Aura by swravoski reviewen.
 
De buitenkant:
Voorkant:
Gebroken wit met ribbeltjes erin. Het woord Aura staat in een mooi kader.

Achterkant:
Glanzend gebroken wit met een foto van het luchtje in een mooi kader en daar onder wat info.Het doosje heeft een hele leuke opening zoals je kan op de bovenstaande foto, en zoals je al kon lezen in de info.
De opening is niet zo maar een opening van een parfum maar is heel speciaal bij deze, dat vind ik echt een pluspunt.

En als je het open hebt zie je dit:
Nog meer info en het luchtje.

Uiterlijk van de huls:
Zoals je zit is deze best groot. Er zit namelijk 50ML. in.
De huls is glimmend zilver met op de bovenkant een swarovski steen.
Het roze wat je ziet is de vloeistof, en wat daar boven zit is de dop.

Nog wat foto's:


En hoe ruikt de geur:?
De geur ruikt lekker zomers en zoetig. De geur is niet al te heftig maar wel aanwezig. Persoonlijk vind ik dit heel erg lekker.
De geur blijft lang zitten, en dat mag ook wel voor dit merk.

Toen ik dit luchtje kreeg (eind van de middag) had ik deze meteen opgedaan, en de volgende ochtend toen ik uit bed kwam rook ik de geur nog steeds.

Ik zelf ben er super tevreden over. Als je ergens bent waar ze deze verkopen zou ik deze zeker eventjes gaan ruiken!

En wat nog een pluspunt is dat deze navulbaar is!

Pluspunten:
- Mooi uiterlijk van de huls
- Mooi uiterlijk van de verpakking
- Ruikt erg lekker
- De geur blijft lang zitten.
Minpunten:
- De prijs. €79,- (deze dan van 50ML.) Voor alle prijzen lees het stukje hieronder.

De prijzen:

Aura by Swarovski Parfumcollectie:


Eau de Parfum 15 ml Refillable € 36,-
Eau de Parfum 30 ml Refillable € 56,-
Eau de Parfum 50 ml Refillable € 76,-
Eau de Parfum 75 ml Refillable € 96,-
Eau de Parfum 50 ml Refill € 56,-
Eau de Parfum Limited Edition 50 ml € 180,-
 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails