zondag 20 maart 2011

Organic Island Shell Lipbalm

Jullie kennen vast wel ze prachtige Organic Island Shell lipbalms? Of niet?
Zo niet dan bof je , want vandaag kunnen jullie in dit artikel er een review over lezen.

Wat info:

Zon, strand, zee en wind... En vooral dat laatste zorgt ervoor dat je lippen droog en schraal worden. Maar om het goed te maken geeft de natuur je nu iets terug! Een mooie bewerkte schelp die als doosje dient voor een perfecte bescherming tegen droge en gebarsten lippen.


De grootste schatten komen uit zee! En soms is de verpakking net zo belangrijk als de inhoud. Ook als je geen Ariël heet en je niet bent gezegend met een vissenstaart in plaats van twee benen, kun je jezelf een echte zeemeermin voelen met de 100% biologische Shell Lip Balms van Organic Island.De productie van de Organic Island Shell Lip Balms gebeurt volledig milieuvriendelijk en neemt daardoor 12 maanden in beslag. De lipbalsem voedt en hydrateert de lippen optimaal zonder te plakken of de lippen vettig te laten aanvoelen.


Deze verrukkelijke lipbalsems die uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaan, zijn verpakt in echte schelpen. Dát is pas natuurlijke lipverzorging!

Lees snel verder voor meer!

De lipbalms zitten in een mooi zakje:

En zo zien de lipbalms eruit:


Beide hebben een spiegeltje erin.

Aller eerst:

Oriëntal Fan :
Met de Oriëntal Fan waan je je als een zeemeermin in het water. Deze schelp heeft een klassieke vorm met stoere ribbels. Laat je verrassen, want deze schelp komt in drie kleuren die allemaal even mooi zijn.

De medium formaat schelpen bevatten naast 4 tot 10 gram lipbalsem ook een spiegeltje zodat ook onderweg makkelijk te controleren is of de lippen goed zijn voorzien van deze verzorgende lipbalsem.

Omdat schelpen een echt natuurproduct zijn, zijn de afbeeldingen slechts een indicatie van hoe de door u bestelde schelp er uit zal zien. Kleuren, afmetingen en patronen zijn geen twee keer hetzelfde waardoor iedere schelp uniek is!

Oriëntal Fan ziet er erg mooi uit. voelt ook goed met die ribbels.
Deze heeft een erg mooie kleur.

Er zit een doorzichtige lippenbalsem in, helaas ruikt deze niet echt lekker, naar kokus persoonlijk ben ik daar geen fan van. Maar iedereen is anders, dus die van kokos houd zou deze erg lekker vinden.

Deze schelp kost €11,95 en te verkrijgven bij http://www.enchantra.eu/

Dan de 2e schelp:
White Frangipani:

Het grote formaat schelp is perfect voor in de tas of om gewoon thuis altijd op de kaptafel binnen handbereik te hebben. Met 8 tot 14 gram lipbalsem en binnenin een spiegeltje zijn deze schelpen in alle opzichten een duurzaam cadeau.
Omdat schelpen een echt natuurproduct zijn, zijn de afbeeldingen slechts een indicatie van hoe de door u bestelde schelp er uit zal zien. Kleuren, afmetingen en patronen zijn geen twee keer hetzelfde waardoor iedere schelp uniek is!

White Frangipani, is een mooie parelmoer kleurige schelp met roze/groen en wit.In deze zit ook weer dezelfde lippenbalsem, helaas ruikt die ook weer hetzelfde naar kokos namelijk.

Deze schelp kost €11,95 en is verkrijgbaar via http://www.enchantra.eu/

Voordelen:
- Mooi uiterlijk
- Handig om mee te nemen, ook omdat er een spiegeltje in zit.

Nadelen:
- De geur van de lippenbalsem

Vind jij deze schelp lippenbalsems ook zo mooi, en houd je van kokus? neem dan eens een kijkje op: http://www.enchantra.eu/


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails