woensdag 23 maart 2011

OPI’s Pirates of the Caribbean nagellakcollectie

In samenwerking met Disney heeft OPI een beperkt verkrijgbare nagellakcollectie ontworpen, die geïnspireerd is door Disneys langverwachte film Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.


De nagellakcollectie bestaat uit zes spectaculaire kleuren en een Silver Shatter Top Coat, die gebaseerd zijn op mythische zeemeerminnen, glinsterende schatten en adembenemende avonturen uit Disneys en Jerry Bruckheimers Film Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Deze film heeft een ware sterrencast, waaronder Johnny Depp en Penelope Cruz. Vanaf 19 mei 2011 zal de film in de Nederlandse bioscopen draaien.

In uitbreiding op de succesvolle Black Shatter Top Coat introduceert OPI nu de Silver Shatter. Geïnspireerd op graffiti en nail art laat deze lak een zilverkleurig craquelé patroon achter op iedere nagel. De Silver Shatter kan over iedere droge kleur nagellak gebruikt worden.

‘OPI is enthousiast, dat zij een eerbetoon mag leveren aan het laatste deel van deze spectaculaire filmreeks’, zegt OPI’s First Lady of Nails Suzi Weiss-Fischmann. De kleuren variëren van salie en lavendel tot kakigrijs en pastelroze. Deze kleuren hebben een warme, tropische uitstraling met een klassiek nautische invloed.De Pirates of the Caribbean collectie bestaat uit de volgende 7 tinten:

Skull & Glossbones - Beste lichtgrijs ooit!*

Steady as She Rose - Dit schitterend roze is je laatste bestemming

Sparrow Me the Drama - Deze koele roze tint kun je beter serieus nemen*

Planks a Lot - Duik in stijl met dit sprankelend paars*

Stranger Tides - Ontdek deze nog niet kaart in gebrachte zee van salie*

Mermaid’s Tears - Slechts enkelen hebben dit magische groen mogen aanschouwen

Silver Shatter - Een glinsterende zee van zilver

Er is ook een minisetje verkrijgbaar met daarin de 4 kleuren met een *. Deze limited edition ligt in de winkels vanaf mei 2011, zolang de voorraad strekt. Alle OPI nagellakken zijn vrij van tolueen, DBP of formaldehyde en bevatten het revolutionaire ProWideTM penseel, waarmee je nog makkelijker egaal en streepvrij kan lakken.

Verkoopinformatie

OPI producten zijn verkrijgbaar bij een selectie van gerenommeerde beautycentra, drogisten en parfumeriezaken. Verder zijn ze verkrijgbaar bij de betere nagel- en schoonheidssalons. Voor meer informatie over verkoopadressen: www.opi.nl of OPI Nederland, tel. 0492 - 55 25 07.

Adviesverkoopprijs

nagellak 15ml per stuk € 13,95

minisetje 4 kleuren € 17,95
 
 
Echt super mooie kleurtjes, en leuk dat ze nu ook uit komen met een andere crack nagellak in plaats van alleen zwart maar nu ook zilver.
 

Vanmiddag komt er een winactie online!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails