woensdag 16 februari 2011

Trind Caring Colors

Dit voorjaar presenteert Trind met trots een nieuwe collectie trendy zomerkleuren die perfect aansluiten op het modebeeld van de komende zomer. De zomercollectie van de Trind Caring Colors bestaat uit de levendige tinten paars, fuchsia, oranje en groen. Deze limited editions verschijnen naast het reguliere assortiment van 24 kleuren.
“Trind heeft DE innovatie in het traditionele kleursegment gebracht met de Caring Color range”, aldus Patrick van Gent, CEO Trind Cosmetics, “ waarbij de prachtige kleuren op de nagel ook nog eens verzorgend werken! Daarin is Trind uniek. We brengen kleur in de verzorging.”

De Trind Caring Color nagellakken zorgen ervoor dat je nagels in optimale conditie blíjven. De Trind Caring Color formule is een uitgebalanceerde mix van werkende ingrediënten die de nagels verzorgen terwijl de lak tegelijkertijd een prachtige kleur geeft. De kleurlakken zijn van een professionele kwaliteit die gemakkelijk aan te brengen zijn en lang mooi blijven.

Ik mocht de lakjes voor jullie uit testen!

CC137-CC138-CC139-CC140-

De kleurtjes zien er heel erg mooi uit, echt mooie vrolijke zomer kleurtje! Heb helemaal zin in de zomer met deze kleurtjes!

De swatches:

CC137-CC138-CC139-CC140

Zoals je ziet lijken 138 en 139 veel op elkaar , maar de ene is meer roze achtig en de andere meer oranje achtig.

De swatches zijn allemaal 2 laagjes, met 1 laagje waren ze ook al dekkend maar toen waren ze een beetje streperig, en met 2 laagjes blijft de lak natuurlijk ook beter zitten.

Ze drogen goed, niet heel langzaam maar ook niet heel snel , gewoon goed/normaal.Consumenten verkoopprijs € 9,95, 9 ml


De producten van Trind zijn te koop bij de meeste winkels van de grote ketens: ETOS, DA en Douglas.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails