woensdag 9 februari 2011

Review- Max Factor Lipfinity Lasting Lip Tint

Vandaag een review over de Lipfinity Lasting Lip Tint van het merk Max Factor.

De Lipfinity Lasting Lip tint is gewoon een lipstick maar dan in een vorm van een stift. Je kleurt dus letterlijk je lippen in.
Ik heb de Stift in nr. 09

Dit zegt Max Factor er over:

Dit nieuwe product, onderdeel van de succesvolle Lipfinity collectie is verkrijgbaar in acht kleuren die de lippen een kleurrijke boost geven en de mogelijkheid bieden om zelf de catwalktrends van dit seizoen te creëren. Ga voor een subtiele look met een lichte kleur als Latte of Nice 'n Nude. Of neem wat meer risico met fellere kleuren als Pink Princess, Berry Burst of Coral Crush voor een opvallende look. Max Factor's Global Creative Design Director, Pat McGrath, gebruikt de Lipfitnity Lip Tint Stift backstage bij modeshows en heeft de kleur Berry Burst verkozen tot haar favoriete kleur uit de collectie: "De high-voltage lipkleuren van dit seizoen zien er mat het beste uit, de kleuren van Max Factor's Lipfinity Lip Tint Stift sluiten perfect aan op de laatste catwalklooks en geven je lippen kleur die niet vervaagt."Lichtgewicht formule


De Lipfinity Lip Tint Stift maakt gebruik van Max Factor's nieuwste technologie op waterbasis, anders dan de traditionele lipsticks op basis van kleurpigmenten. Door deze lichtgewicht formule trekt de kleur in de bovenste huidlagen van de lippen in plaats van op de buitenste laag van de lippen te blijven liggen zoals een traditionele lippenstift. Op deze manier krijgen lippen een matte, kiss-proof kleur die je nauwelijks voelt.De swatch op mijn arm:

Zoals je ziet heeft het heel veel pigment! Met deze 'stift' kan je heel precies te werk gaan , je kan er strakke lijnen mee trekken en heel goed je lippen in kleuren.

Swatch op mijn lippen:De kleur in de werkelijkheid lijkt het meeste op de 2 hierboven staande foto's.

In het begin was het nog wel lasting om mijn lippen in te kleuren, was het ook nog niet gewent.
Maar naar een paar keer oefenen ging het heel goed.

De Lipfinity Lasting Lip Tint ruikt erg lekker naar een vrucht (vraag me niet welke vrucht ;))

Je voelt het niet zitten op je lippen, dus in het begin was dat nog ene beetje raar, want je voelt niks op je lippen zitten maar als je in de spiegel kijkt zie het wel zitten.

De Lipfinity Lasting Lip Tint blijft erg lang zitten bijna wel de hele dag, en overleeft eten en drinken.

Ik ben erg tevreden over de Max Factor Lipfinity Lasting Lip Tint.


De Max Factor Lipfinity Lip Tint Stift is vanaf 15 februari 2011 verkrijgbaar bij drogisterijen in de kleuren Pink Princess, Berry Burst, Nice 'n Nude, Latte, Passion Red, Marsmallow, Mystical Mauve en Royal Plum. Adviesprijs is € 11,99*.

* De uiteindelijke verkoopprijs wordt bepaald door de winkelier.


Liefs,

Dit artikel bevat producten, wat ik heb gekregen voor een review, dit heeft natuurlijk geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails