woensdag 2 februari 2011

Essence en Catrice nieuwe producten/LE

Essence en Catrice komen weer met wat nieuwe producten. (ik weet niet of al deze producten naar Nederland komen)


Aller eerst komt Essence in Maart met wat nieuwe producten in het assortiment.

Cracking lakjes €1,79 p/st.



Gel eyeliner
in 4 kleuren verkrijgbaar


Colour&go lakjes
057 can´t cheat on me, 052 out of my mind and 043 where is the party? -

de laatste 2 hebben een holografische effect (zeggen ze)





Essence Whoom Booom collectie - maart

essence knalt het lente seizoen binnen: whoom! boooom! De nieuwe trend edition “whoom! boooom!!!” verkrijgbaar in maart en april 2011, laat de donkere koude winter achter zich met een regenboog aan kleuren. De extravagante producten en bijzondere designs doen je denken aan één van de meest populaire kunstgenres, pop art! De expressieve kleuren van de nieuwe essence whoom! boooom!!! collectie geven je genoeg inspiratie voor creatieve looks. Voor het feest van het jaar of een dagje lekker shoppen met je beste vriendin, met essence whoom! boooom!!! heb je alles in huis om een trendy pop-art look te creëren. Felle kleuren worden moeiteloos gecombineerd met zwarte en grijze tinten, als een kunstwerk van Roy Lichtenstein of Andy Warhol.


Je gezicht wordt een schildersdoek!



Het crème eyeliner palet met vier spectaculaire kleuren, is een kleurrijke musthave voor een unieke look. Dankzij zijn zachte textuur en de mini-brush teken je gemakkelijk een perfect lijntje rond de ogen dat langdurig blijft zitten. Verkrijgbaar in 01 kawoom.


Consumentenadviesprijs €2,99.


Mini nail files EUR 1,59 in de kleurencombinatie Pow wow
Nail stickers EUR 0,99 in de kleurcombinatie Hey ya!
deze eye-catcher is zoveel meer dan een nagelvijl - de nieuwe mini nagelvijlen zijn erg handig als je uit gaat of onderweg bent. Deze on-the-go nagelvijlen, in kleurrijk pop art ontwerp, zitten verpakt in een beschermend hoesje. Om altijd verzekerd te zijn van goed verzorgde nagels, op elk moment van de dag. Verkrijgbaar in 01 POW WOW.


Consumentenadviesprijs €1,59.


Mono eyeshadow EUR 1,59 in de kleuren 01 Chacalaca, 02 Andy, you’re a star, 03 You’ve got the art en 04 Roy’s red
De nieuwe mono oogschaduwtinten zijn kleurrijk, intens en expressief! Of je nu de groene, paarse, roze of zandkleurige kleur kiest, deze hooggepigmenteerde oogschaduws laten je ogen intens schitteren. Draag alleen de mono oogschaduw of combineer deze met een andere felle kleur en je hebt binnen no time een schitterende oogmake-up. Verkrijgbaar in 01 chacalaca, 02 andy, you’re a star, 03 you’ve got the art en 04 roy’s red.


Consumentenadviesprijs €1,59.

Colour changing lipgloss EUR 1,99 in twee varianten 01 Muse Marilyn (van paars naar roze) en 02 Roy’s Red (van oranje tot fuchsia)
Zelfs Marilyn Monroe zou sprakeloos zijn geweest…met deze buitengewone lipgloss zijn je lippen verzekerd van de perfecte look. Je hoeft niemand te vertellen hoe je je voelt, ze kunnen het zo van je lippen aflezen! De kleur van de lipgloss verandert van paars naar roze of van oranje tot fuchsia, afhankelijk van je mood!!! Verkrijgbaar in 01 muse marilyn en 02 roy’s red.


Consumentenadviesprijs €1,99.
Nail polish EUR 1,79 in de kleuren 01 Chacalaca, 02 Andy, you’re a star, 03 You’ve got the art en 04 Roy’s red

Zeg vaarwel tegen de grijze wintermaanden met deze vier felle nagellakkleuren.


De ultieme eyecatchers maken zelfs Andy Warhol jaloers! Verkrijgbaar in 01 chacalaca, 02 andy, you’re a star, 03 you’ve got the art en 04 roy’s red.

Consumentenadviesprijs €1,79.
Laat je nagels voor zichzelf spreken! Dat is het motto van de nieuwe, zelfklevende nagel stickers. Hilarische tekstballonnen en coole plaatjes geven je nagels de ultieme finishing touch in pop art stijl! Plak ze simpelweg op je nagels en deel je pop art met de rest van de wereld. Verkrijgbaar in hey ya!


Consumentenadviesprijs €0,99.




Essence My skin- maart

Alle huidtypen
Normaal tot gecombineerde huid
Normaal tot droge huid.






En dan als laatste een nieuwe Catrice Enter Wonderland serie die in maart uitkomt:


Super mooi deze LE met die vlinders!

Duo oogschaduw, 3 Duos €3,79


Oohschaduw Highlighter €2,79
Oogschaduwpenseel €2,29

Metallic Eyeliner, 2 kleuren €2,99

False wimpers €3,99

Sparkling Lipgloss , 3 kleur €3,79

Highlighting Podwer €3,99

Nagellak, 4 kleuren €2,49

Tip Painter €2,49



Ik hoop dat dit wel allemaal naar nederland komt ;)
Liefs,


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails