woensdag 19 januari 2011

Nieuws; PUPA: Very Vintage
VERY VINTAGE


Limited edition Spring collection 2011


De VERY VINTAGE collectie van PUPA brengt de jaren ’50 terug. Deze nostalgische en betoverende collectie is geïnspireerd op stijliconen zoals Grace Kelly, Audrey Hepburn en Jackie Kennedy en bevat unieke en onweerstaanbare producten met een moderne twist die de vrouwelijkheid direct versterkt en benadrukt. De ogen zien er geraffineerd en verleidelijk uit, de lippen zachter en voller en de nagels ultravrouwelijk en sensueel.

VERY VINTAGE LUMINYS SATIN & SHINE

Silky and Pearly Baked Eyeshadow Duo

Een technologische geavanceerde formule met een tweevoudig effect: de zijdezachte oogschaduw geeft een elegant en geraffineerd resultaat terwijl de rijke textuur met delicate parels de look doet oplichten. Kan zowel met een droge als natte applicator opgebracht worden.
Kleuren:

01 Grace Pink/Silver

02 Icon Brown/Pink

03 Glamour Apricot/Gold
Adviesverkoopprijs: € 17,50

VERY VINTAGE GLOSSY EYELINER

Extrablack Glossy Eyeliner

Extra zwarte vloeibare eyeliner met een longlasting glossy finish. De formule op waterbasis is makkelijk aan te brengen door de “Magic Tip” applicator. Oogheelkundig getest en geschikt voor de gevoelige ogen en contactlensdragers.
Adviesverkoopprijs: € 15,75

VERY VINTAGE SHEER LIPSTICK

Brilliant Gloss Effect Lipstick

Semi-transparante lipstick met een zacht glossy effect. Lichte, vlekkeloze en comfortabele textuur. Bevat Micro Mirroring Complex, voor een long-lasting extra glanzend effect.
Kleuren:

01 Cosmopolitan Fuchsia  

02 Nude Rose
 
03 Coral Dream
Adviesverkoopprijs: € 17,95


VERY VINTAGE BLUSH TRIO

Maxi Silk Effect Illuminating Blush Trio

Glanzende textuur in een limited edition waarbij drie kleuren gecombineerd worden. Twee matte kleuren en één glanzende kleur die perfect gecombineerd kunnen worden. Ideaal om het gelaat te vormen en gelaatstrekken te verfijnen. Voor een helder en natuurlijk resultaat.

Kleuren:

01 Celebrity Peach

02 Very Vintage Rose

Adviesverkoopprijs: € 22,00


VERY VINTAGE LASTING COLOR

Glossy Nail Polish

Drie nieuwe kleuren die het gevoel van de collectie perfect weergeven. Ontworpen om de manicure te versterken met een VERY VINTAGE touch!

Kleuren:

208 Pink Kiss

307 Tiffany Fuchsia

505 Divine Red

Adviesverkoopprijs: € 5,99Ik vind alles er heel erg mooi uit zien.
I love Pink!

Vooral vind ik de lipstick en de oogschaduw en de blush erg mooi!

Liefs,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails