maandag 3 januari 2011

Nieuws- Catrice Floralista

Limited Edition “Floralista” by CATRICE


De fashion shows maakten het al duidelijk: bloemdessins en delicate bloesempatronen zijn in het voorjaar/zomer 2011 populairder dan ooit. De nieuwe Limited Edition “Floralista” by CATRICE is geïnspireerd op deze trend en zal verkrijgbaar zijn in februari en maart 2011. Sensueel, modern en met een totaal nieuwe interpretatie! Levendige kleuren worden afgewisseld met subtiele, glanzende pasteltinten. Van de nieuwe “Florista” lentelook krijg je geen genoeg!


Floralista by CATRICE – Absolute Eye Colour

Absolute kleur, absolute houdbaarheid, absolute trend: de Floralista oogschaduwen. De helder groene en koraal kleuren brengen je vast in lentestemming, klaar voor nieuwe make-up creaties. Verkrijgbaar in: C01 BerrFairy, C02 Coral’s Enchanted Garden, C03 First Fog, C04 Grasshopper, C05 Walk In The Woods.

Consumentenadviesprijs: € 2,79 
Floralista by CATRICE – Eyeliner Pencil

Voor een natuurlijke, open blik – het nieuwe Floralista Eyeliner potlood. Het geheim van dit mooie effect: een nieuwe formule met lichtreflecterende pigmenten, voor een superstralende oogopslag. Verkrijgbaar in: C01 Morning Dew.

Consumentenadviesprijs: € 1,79Floralista by CATRICE – Lip Gloss

Zachte pasteltinten met een verleidelijke glans geven lippen een volle, sensuele uitstraling. De vochtregulerende formule en de flexibele applicator verzekeren je van een precieze toepassing én de beste zorg voor je lippen. Pure verleiding – verkrijgbaar in C01 Pink Spring, C02 Coral’s Enchanted Garden, C03 Morning Dew.

Consumentenadviesprijs: € 3,79Floralista by CATRICE – Lipstic

Een lippenstift met extra’s! Als je de lipstick alleen gebruikt, creëert het een prachtig parelmoeren effect. Wanneer het als top coat op een andere lipstick wordt gebruikt, geeft de lipstick een zacht glanzende finish. De ultieme must-have in deze Floralista look! Verkrijgbaar in C01 Walk In The Woods.

Consumentenadviesprijs: € 3,99


Floralista by CATRICE – Duo Blush

De zachte poederblush met zijdezachte textuur geeft een mooie, frisse lente-uitstraling aan je gezicht. Het doosje is een lust voor het oog, dankzij hetprachtigebloemenpatroon. Benadruk de contouren van je gezicht met de twee op elkaar afgestemde kleuren van de duo blush. Verkrijgbaar in C01 As Lively As Ever.

Consumentenadviesprijs: € 3,99Floralista by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer

Ultieme glans en een onovertroffen dekking. De nieuwe Ultimate Nail Lacquers blijven lang zitten en zijn geïnspireerd op de laatste kleurtrends – een eigentijdse bloemenzee met een kleurenpallet dat uiteenloopt van beige en abrikoos tot de meest populaire tint van het lenteseizoen: wit met een vleugje lavendelkleur! C01 Pink Spring, C02 Coral’s Enchanted Garden, C03 Lavender Breeze, C04 Walk In The Woods.

Consumentenadviesprijs: € 2,49
“FLORALISTA” by CATRICE is exclusief verkrijgbaar

bij Kruidvat in februari en maart 2011CATRICE, CAN’T GET ENOUGH!
De nagellakjes ben ik wel benieuwd naar en ook de duo blush, maar de rest van de serie trekt me niet echt..

Liefs,


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails