zaterdag 22 januari 2011

Kimmidolls, de officiele webshop

Oepsie, vanochtend stond de verkeerde webshop online, er zijn blijkbaar 2 webshops met die artikelen... Erg verwarrend.

Maar dan nu wat info over Kimmidolls, de officiele webshop :

'Kimmidoll is ontstaan vanuit een voorliefde voor Oosterse kunst en cultuur. De Japanse Kokeshi pop is het ultieme voorbeeld van Oosterse elegantie in al zijn eenvoud.


Kimmidoll is het moderne zusje van de eeuwenoude Japanse Kokeshi pop (door Japanse boeren met de hand gemaakte houten poppen welke werden weggegeven als symbolen van liefde en vriendschap).


Het verspreiden van geluk en voorspoed onder vrienden en familie is de filosofie van waaruit Kimmidoll is ontstaan.


De Kimmidoll collectie is gebaseerd op een reeks karakters welke elk een “life’s true value” vertegenwoordigen als “Love”, “Success” en “Friendship”. Welk karakter past bij jou?


Kimmidoll™ Collectie


De Kimmidoll is er in drie maten: Mini Doll, Maxi Doll en de Extra Maxi Doll. Elke pop wordt geleverd met een “Collectors Card”. Hierop vind je alle informatie over het betreffende karakter. Naast de verschillende poppen zijn er diverse andere Kimmidoll artikelen verkrijgbaar.


Kijk in onze catalogus voor een compleet overzicht. '

Betaalmogelijkheden:

Bij Kimmidolls.nl heb je de mogelijkheid te betalen via iDeal, Paypal of een Bankoverschrijving.- iDeal – Betaling via Mollie’s iDeal service.
Directe orderverwerking. iDeal is een snelle, veilige en groene betaalmethode via uw eigen bank. Voor meer informatie over de mogelijkheden met iDeal kijk op www.ideal.nl


- Paypal – Betaling via Paypal’s service.
Directe orderverwerking. Paypal is een snelle en veilige betaalmethode met uw credit card of bankrekening. Via www.paypal.nl kunt u een Paypal account aanmaken en deze koppelen aan uw credit card of bankrekening. Uw e-mail adres en wachtwoord zijn vervolgens uw betaalmiddel op tal van websites in binnen- en buitenland (mits deze Paypal ondersteunen).


- Bankoverschijving – Betaling via uw bankprogramma.
Houd rekening met een extra werkdag verwerkingstijd. Via een bankoverschrijving bepaal je zelf wanneer je de order betaaldt. Houd echter rekening met onze algemene voorwaarden. Wanneer wij jouw betaling niet binnen 5 werkdagen na het plaatsen van de bestelling ontvangen garanderen wij onze voorraad niet langer. Wanneer het gewenste product uitverkocht raakt na deze periode storten wij je betaling terug en is de koopovereenkomst daarmee ontbonden.

Deze shop verkoop 3 verschillende maten Dolls namelijk de minidolls, maxi dolls en de extra maxi dolls.
Ook verkopen ze nog accessoires o.a hangertjes, make-up tasjes en schrijfwaren.

De verzendkosten zijn:
Regio                  Nederland                    BelgiĆ«


Briefpost              1.95                            3.95

Pakketpost           3.95                           8.95


Dus ik zou zeggen neem snel een kijkje op ; http://www.kimmidolls.nl/  , de officiele webshop.Liefs,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails