donderdag 2 december 2010

Essence I love Berlin

essence trend edition ‘I love Berlin’


wereldstad als inspiratie voor make-uplook

Berlijn is uniek. Als hoofdstad, kosmopolitische stad en – dankzij de Fashion Week – al een aantal jaren als modestad! Dé ideale inspiratiebron voor een make-upserie moet Yasmin Teufert, hebben gedacht toen ze deelnam aan de essence “be a trendmaker” wedstrijd!

De essence trend edition ‘I love Berlin’, verkrijgbaar in januari en februari 2011, kwam in nauwe samenwerking tussen winnares Yasmin en essence tot stand en is een reflectie van de enorme diversiteit van trends afkomstig uit deze wereldstad. De coole, heldere make-up is stijlvol ontworpen en een ware liefdesverklaring aan Berlijn. essence neemt je mee op een superspeciale city-tour door Berlijn!


essence I love Berlin liquid eyeliner

Een eyeliner die eindeloos veel variatie biedt: liquid eyeliner is verkrijgbaar in vijf expressieve kleuren en zorgt voor de perfecte look voor elke gelegenheid. Het dunne kwastje maakt het supergemakkelijk een mooie accentlijn aan te brengen. Voor ogen die net zo fascinerend zijn als Berlijn zelf! Verkrijgbaar in 01 love this city, 02 green grass, 03 buddy bear, 04 Berlin story and 05 I’m a Berliner.

Consumentenadviesprijs € 1,99.







essence I love Berlin eyeshadow palette

Dit oogschaduwpalet met negen verschillende kleuren geeft je een ultieme citylook die zo divers is als de stad Berlijn! Ben je van plan te gaan shoppen, de stad bekijken of een nacht te gaan feesten; de combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. Voor de perfecte look, waar je ook gaat en wat je ook doet! Verkrijgbaar in 01 style victim. Consumentenadviesprijs €3,49.



essence I love Berlin gel relaxing eye pads

Wat is er heerlijker dan na een opwindende dag in de stad een ontspannende time-out te nemen om nieuwe energie op te doen? De verkoelende eye pads laten je vermoeide ogen weer sprankelen! Bewaar de eye pads in de koelkast en leg ze op je ogen, leun achterover en laat je meevoeren in een andere wereld. Binnen de kortste keren ben je weer in vorm voor een bezoekje aan de Fashion Week!

Verkrijgbaar in 01 cool down.

Consumentenadviesprijs €2,49.



essence I love Berlin lipbalm

In deze grote stad is januari koud en ijzig. Met de nieuwe I love Berlin Lipbalm blijven je lippen beschermd zodat ze zacht en soepel aanvoelen ondanks de koude temperaturen. Leuk detail: de subtiele glans zorgt voor een stralende lach van oor tot oor! Verkrijgbaar in in 01 love this city and 02 city lights.

Consumentenadviesprijs € 1,99.



essence I love Berlin nail polish

Stijlvol, extravagant en extreem hip – dat is Berlijn! En zo worden de nieuwe glossy nagellakken gepresenteerd. Vijf sensationele heldere kleuren voegen een speciaal accent toe aan elke look. Of je nu een bezoek brengt aan Check-Point Charly, de Brandenburger Tor of de Zoo– met deze nagellak ben jij de grootste attractie! Verkrijgbaar in 01 love this city, 02 I’m a berliner, 03 green grass, 04 buddy bear and 05 Berlin story. Consumentenadviesprijs € 1,79.







essence I love Berlin matt tip painter

Berlijn is een echte modestad. Maar zelfs de meest trendy Berlijners zullen verbaasd zijn deze nieuwe matte ‘tip painter’ te zien! Breng deze aan op de tips van je nagels in combinatie met de kleur van je keuze. Of laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen persoonlijke nageldessins, Berlin style! Verkrijgbaar in 01 Berlin story and 02 green grass. Consumentenadviesprijs € 1,99.




essence I love Berlin studio fashion nails

Wat dacht je van nagels waarop een stukje van de Berlijnse Muur is afgebeeld! De nail fashion stickers in ‘I love Berlin’ graffiti stijl zijn hét geheim voor extra trendy I love Berlin nagels! Breng de zelfklevende stickers aan op je nagels en vijl ze in de juiste vorm. Zo Berlijn! Verkrijgbaar in 01 berli-nail and 02 Berlin calling. Consumentenadviesprijs € 1,99.




essence I love Berlin studio nail fashion file

Deze vijl is er niet alleen om je nagels in de juiste vorm te vijlen – met het coole design is het ook een superhandige tool voor onderweg. Betreed de urban jungle van Berlijn nooit zonder! Met het handige zakformaat is de studio nail fashion file nooit verder weg dan je tas in geval van nagelnood! Verkrijgbaar in 01.

Consumentenadviesprijs €1,29.


essence ‘I love Berlin’ is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat

in de maanden januari en februari 2011.


Deze serie is ook wel leuk vooral de matte stripers, de lakjes en het oogschaduw paletje, alleen snap ik niet waarom ze weer die nagelstickers erin hebben gedaan, die vast in het assortiment zitten zijn niet goed, dus ben benieuwd of deze dan beter zijn....


Liefs,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails