dinsdag 19 oktober 2010

Niews- Trind French Manicure Pink

Trind French Manicure set: nieuwe speciale Pink edition!


Trind Cosmetics biedt een brede range Nail Finishers die gebruikt kunnen worden om een manicure een fraai eindresultaat te geven. Zo creëren de producten uit de Trind French Manicure Set een “French Look”. Trind introduceert nu een stijlvolle French Manicure Pink editie. Deze set geeft je nagels een perfecte natuurlijke uitstraling met een vleugje roze!

Trind French Manicure Pink set bestaat uit 3 flesjes:

1. Base Coat Pink

2. French White

3. Top Coat

Trind French Manicure Pink Set: € 15,95 (3 x 9ml)
Naast het feit dat een French Manicure de manier is om een prachtige, natuurlijke look te creëren, is deze methode zeer geschikt om het verschil tussen kortere en langere nagels te camoufleren.



Om een optimaal resultaat te krijgen wordt er eerst een laagje Pink Base Coat aangebracht op de gehele nagel. Nadat deze helemaal droog is, wordt er een Trind Nail sticker opgebracht zodat alleen de nagelrand zichtbaar is en wordt daarop een laagje French White opgebracht. Lak de gehele nagel tenslotte met de Top Coat. Het fantastische resultaat is perfecte nagels met een natuurlijke look waarbij de roze tint van de Base Coat de nagels een extra verzorgde uitstraling geeft.



Trind French Manicure Pink is vanaf heden verkrijgbaar en is te koop bij de meeste winkels van de grote ketens: ETOS, DA en Douglas. Eventueel zijn alle producten na te bestellen.

Liefs,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails