dinsdag 26 oktober 2010

Nieuws- Trind Caring Colors

Trind Caring Colors

Trind breidt assortiment uit met Trind Caring Color:
nagellak die óók verzorgt


Trind ontwikkelde een nagellakcollectie die verzorgende ingrediënten bevat met als doel de conditie van de nagels te verbeteren. Het resultaat is Trind Caring Color, een nagellakcollectie met een fascinerend pallet van 24 modieuze kleuren voor prachtige nagels. Daarnaast wordt dit assortiment aangevuld met trendy seizoenskleuren in gelimiteerde oplage. De collectie zomerkleuren is zeer succesvol gebleken en bijna uitverkocht. In een aantal van de nieuwste winterkleuren van Trind zijn glitters verwerkt om de feestdagen extra cachet te geven.

De nieuwste winterkleuren van Trind

Met meer dan 20 jaar ervaring in hand- en nagelverzorging is Trind inmiddels wereldwijd een bekende en gerenommeerde merknaam, die staat voor hoogwaardige en innovatieve producten op het gebied van nagelverzorging. Omdat innovatie bij Trind hoog in het vaandel staat en dit gezien wordt als een belangrijk aspect in de cosmetica industrie, presenteert Trind nu trots de Trind Caring Color lijn, uniek ten opzichte van andere nagellakken. Hiermee wordt de kennis over de structuur en de groei van de nagel gecombineerd met pure “beauty”. Dit maakt de Trind nagellakken uniek en onderscheidend van alle andere nagellakken die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn!

Wat is er zo bijzonder aan Trind Caring Colors?

De Trind Caring Color nagellakken zorgen ervoor dat je nagels in optimale conditie blíjven. De Trind Caring Color formulering is een uitgebalanceerde mix van werkende ingrediënten die de nagels verzorgen terwijl de lak tegelijkertijd een prachtige kleur geeft. Door de toevoeging van ingrediënten als Acrylates Copolymer, Dimethiconol, Dimethyl Oxobenzo Dioxasilane en Mercaptopropionic Acid kunnen unieke resultaten worden bereikt.

Deze ingrediënten hebben het volgende effect op de nagels:

• Impregneren van de nagelplaat.
• Versterken van de nagel; de speciale ingrediënten worden actief in de nagelplaat, waar zij de eiwitmoleculen koppelen en de structuur van het bovenste nagelplaatje versterken.
• Repareren van beschadigingen op de nagelplaat; deze beschadigingen worden door middel van een natuurlijk proces hersteld.
• Optimaliseren van de glans van de nagellak.
• Zorgen voor een uitstekende hechting van de lak op de nagel, waarmee de Caring Color lakken langdurig op de nagel blijven zitten!

Trind Caring Colors zijn speciaal ontwikkeld om mooie nagels mooi te hóuden.


CC135
CC133
CC134

CC136


Ik vind alle kleuren heel erg mooi! Vooral CC134 en CC135!

Liefs,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails