maandag 25 oktober 2010

Nieuws- GOSH WINTER LOOK 2010

De GOSH Winter Look bestaat uit een schitterende combinatie van producten voor je ogen, lippen en huid. De collectie bestaat uit een mix van warme, pastel- en bruintinten. Bovendien speelt GOSH in op de nieuwste trends voor je wenkbrauwen! Laat de winter maar komen!

Hmm ik ben beniewd!


SMASHING EYES


GOSH BROW KIT


Creëer wenkbrauwen die voller, dikker en meer gedefinieerd zijn met de super de luxe GOSH Brow Kit. Anno 2010 zijn opvallende wenkbrauwen een trend, dus geef jezelf een nieuwe look door de kleur en vorm van je wenkbrauwen te veranderen! De kit bestaat uit 3 verschillende wenkbrauwtinten (licht, medium, donker) die gemakkelijk te mengen en matchen zijn. Bovendien bevat de kit een Wax Cream, zodat je wenkbrauwen de gehele dag in vorm blijven en mooi gefixeerd zijn. De wax kan ook alleen, of in combinatie met wenkbrauwpotloden worden gedragen. De kit bevat daarnaast een applicator en een ingebouwde spiegel, waardoor je je wenkbrauwen overal en altijd even bij kunt werken.




Deze ziet er wel mooi uit maar zelf gebruik ik niks voor mijn wenkbrauwen...



GOSH DEFINING BROW GEL


GOSH Defining Brow Gel is een transparante gel die helpt om je wenkbrauwen te definiëren en vorm te geven. De formule van de gel houdt weerbarstige wenkbrauwen de hele dag ‘in shape’ zonder dat ze stijf, plakkerig of korrelig worden. GOSH Defining Brow Gel kan naturel worden gebruikt, maar ook als een laagje over GOSH wenkbrauwpotloden of de poeders uit de nieuwe GOSH Brow Kit. De transparante gel is geschikt voor alle kleuren wenkbrauwen en gevoelige ogen.
Deze vind ik er leuk uitzien en ben er wel benieuwd na.



GOSH LENGTHENING 2 STEP MASCARA


De nieuwe, verlengende 2-staps mascara van GOSH bestaat uit een mascara en een revitaliserend serum. De mascara zorgt voor een verbluffend effect: spectaculaire lange wimpers en volume!


Het revitaliserend serum is verrijkt met het ingrediënt Katoen Peptide en bevat aminozuren zoals Arginine en Glutamine. Katoen Peptide is rijk aan olie en eiwitten en zorgt voor een goede conditie en reparatie van je wimpers. De formule zorgt ervoor dat je wimpers gehydrateerd worden en zorgt voor dikkere en vollere wimpers.


Stap 1: Het transparante, voedende serum heeft een revitaliserende en hydraterende werking waardoor de wimpers zacht aanvoelen en er dik en sterk uitzien. Het serum kan op 2 manieren gebruikt worden – gedurende de dag als een basislaag onder de mascara en voordat je naar bed gaat als een voedend serum voor je wimpers.


Stap 2: De gekleurde mascara, die na een korte droogtijd van het serum, op de wimpers kan worden aangebracht voor een intense kleur en een extra verlengend effect.
De beschrijving van de mascara belooefd wel wat, ik ben zelf wel tevreden met gosh mascara's.


GOSH INTENSE LASHES WATERPROOF MASCARA


GOSH Intense Lashes Waterproof Mascara is extreem waterdicht en ontworpen om tranen, zweet, regen en andere vormen van vocht te weerstaan. De mascara is ‘klontjesvrij’ en vlekt niet. De formule bevat natuurlijke waxen die de wimpers voeden en versterken. De speciale nylon borstel scheidt de wimpers en laat ze voller lijken. Kortom, GOSH Intense Lashes Waterproof Mascara geeft je wimpers een overdreven volume zonder te vlekken, de hele dag lang!
Deze heb ik zelf maar dan in de niet waterproof versie en die heb ik ook vaak gebruikt, maar waterproof mascara's gebruik ik niet.

GOSH VELVET TOUCH EYE LINER


GOSH Velvet Touch Eye Liner is zacht, gemakkelijk op te brengen en dekt uitstekend. De formule bevat vitaminen en jojoba olie. De smeuïge en zachte kwaliteit zorgt ervoor dat de eye liner makkelijk vervaagd kan worden met een kwast of applicator. GOSH Velvet Touch Eye Liner behoort tot de nieuwe generatie semi-permanente make-up, die niet vlekt. De eye liner is waterproof, blijft goed zitten en doorstaat bijna alle (weers)omstandigheden. Voor de winter zijn er een grijs- (Classic Grey nr.016) , pastel- (Pink Darling nr.014) en kakikleur (Pure Natural nr.015) aan het assortiment toegevoegd.
Deze kleuren zien er erg mooi uit! Vooral Classic grey.

MOOIE, NATUURLIJK GLANZENDE HUID


GOSH NATURAL TOUCH FOUNDATION

GOSH Natural Touch Foundation heeft een rijke en romige formule, maar voelt toch sensationeel licht aan op de huid. Dankzij de lichte textuur is de foundation haast onzichtbaar op de huid. Toch doet GOSH Natural Touch Foundation wat er van een foundation verwacht wordt, het geeft namelijk een stralende en perfect, natuurlijke look. De hydraterende en voedende formule heeft gedurende de gehele dag een matterende werking. De verzachtende textuur zorgt bovendien voor comfort en tegelijkertijd voor een fluwelen afwerking en een superieure dekking.


De formule van GOSH Natural Touch Foundation bevat voedende ingrediënten, zoals biologische amandelolie, squalaan, hylaronzuur, aminozuren en vitamine A en E. De foundation heeft een SPF 8 en is gekleurd met mineraal pigmenten. GOSH Natural Touch Foundation is verkrijgbaar in wel 10 natuurlijke tinten!


LIPPEN OM TE ZOENEN


GOSH INTENSE LIP COLOUR


GOSH Intense Lip Colour is een fantastische vloeibare lipstick die de lippen hydrateert en een perfecte glans geeft. Het product is een unieke combinatie van een lippenstick en een lipgloss. GOSH Intense Lip Colour geeft dankzij de hoge concentratie kleurpigmenten je lippen een intense kleur. GOSH Intense Lip Colour is daarnaast vergelijkbaar met een gloss door de hydraterende en voedende bestanddelen. GOSH Intense Lip Colour zorgt voor een glimlach op je gezicht en maakt je lippen om te zoenen!


De verpakking van Intense Lip Colour is niet minder fantastisch - dankzij het ingebouwde lampje en spiegeltje kan de lipgloss zelfs in het donker worden gebruikt. Ideaal voor een avondje uit! GOSH Intense Lip Colour is verkrijgbaar in twee mooie pastelkleuren (nr. 301 en 302).
Deze kleuren zijn niet echt mijn ding ik houd meer van roze kleurtjes lipgloss:).

GOSH VELVET TOUCH LIPSTICK


GOSH Velvet Touch Lipstick verzorgt en beschermt de lippen en zorgt voor een schitterende,


glanzende look. Door de hoge concentratie van kleurpigmenten krijgen je lippen een intense,


langhoudende kleur. Voor de GOSH Winter Look is het assortiment uitgebreid met de kleuren

Shocking Coral (nr.145) en Capuccino (nr.146).
Deze vind ik er erg mooi uit zien , maar heb zelf nog geen ervaring met gosh lipsticks..


GOSH LIP GLOSS

GOSH Lip Gloss geeft je lippen een schitterende glans en volume. Daarnaast heeft de lipgloss een verzachtende en beschermende werking. Speciaal voor deze wintertrends is de kleur abrikoos (nr.084) aan het assortiment toegevoegd.
Zelf ben ik niet zo tevreden met gosh lipgloss ik heb er 1 en die plakt heel erg, ik houd daar niet van..

NAGELS

GOSH NAIL LACQUER

GOSH Nail Lacquer heeft een gladde textuur en kan eenvoudig worden aangebracht. De nagellak droogt snel en dekt onmiddellijk. Speciaal voor de winter introduceert GOSH de warme pastelkleuren: Miss Mole (nr.596) en Miss Minty (nr.597).

Echt hele mooie kleuren vooral miss minty!.

De prijzen:
 GOSH BROW KIT €9,99


 GOSH DEFINING BROW GEL €7,99


 GOSH LENGTHENING 2 STEP MASCARA €11,49


 GOSH INTESE LASHES WATERPROOF MASCARA €9,99


 GOSH VELVET TOUCH EYE LINER €6,99


 GOSH NATURAL TOUCH FOUNDATION €10,99


 GOSH INTENSE LIP COLOUR €8,49


 GOSH VELVET TOUCH LIPSTICK €8,49


 GOSH LIP GLOSS €7,49


 GOSH NAIL LACQUER €6,99


Alle hierboven genoemde producten zitten vast in het GOSH assortiment en zijn vanaf eind november exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.



Liefs,!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails