zondag 31 oktober 2010

Nieuws- Catrice Relaunch Gezichtsproducten/brushes/nagellak

CATRICE


Prachtig Gezicht

Een stralende, natuurlijke teint, die een hele dag mooi blijft? Het kan! De ideale combinatie: innovatieve producten en professionele applicators van CATRICE. Laat je huid zien – op haar mooist!


CATRICE Multi Colour Compact Powder

Voor de perfecte finish. De nieuwe graffiti technologie geeft oneffenheden geen kans om zichtbaar te worden. De clou: vijf perfect gecombineerde tinten voor de perfecte teint. Mat en glad, natuurlijk en fris. Verkrijgbaar voor de lichte en donkere huid.

Consumentenadviesprijs: €4,49


CATRICE

Onmisbaar: Brushes & Applicators

CATRICE Powder Brush
Een goed bewaard geheim: om een perfecte gelaatskleur te creëren, zoals een visagist dat kan, heb je de juiste kwast nodig! Neemt juiste dosering poeder op en verdeelt deze gelijkmatig. De volle kwast heeft een handige, compacte vorm en de haren zijn gemaakt van kunstzijde. Consumentenadviesprijs: €4,49

CATRICE Blush Brush
Subtiel geaccentueerde junkbeenderen zijn ongelofelijk sexy! De soepele CATRICE Blush Brush is ideaal voor je dagelijkse beautyritueel en een natuurlijk ogende look. Je kunt straks niet meer zonder de zachte brush waarmee je blusher gemakkelijk opbrengt! Verkrijgbaar in een handige houder met ritssluiting.
Consumentenadviesprijs: €3,99

CATRICE Eye Shadow Sponge Applicators

Iedereen heeft er minstens één of twee nodig voor een onweerstaanbare oog make-up: Sponge Applicators. De set bevat drie flexibele, ovale sponsapplicators, om zeker te zijn van de meest elegante oogschaduwvariaties in no-time! Verkrijgbaar in een handige houder met ritssluiting.
Consumentenadviesprijs: €1,99

CATRICE Eye Shadow Brush Applicator

Of je nu losse of compacte oogschaduw gebruikt – ze zijn gemakkelijk aan te brengen met dit multi-talent: de professionele CATRICE oogschaduwkwast. Met een zachte ronde borstel. Verkrijgbaar in een handige houder met ritssluiting. Consumentenadviesprijs: € 2,29

CATRICE


Ultieme Nagels

We willen ze allemaal – 32 ultieme nagellakken – zo mooi en zo intens. Je kunt er geen genoeg van krijgen! Elke kleur is een statement, geïnspireerd door de catwalks uit de mode-metropolen van de wereld! Je nagels zijn de mooiste accessoires van dit seizoen!

CATRICE Ultimate Nail Laquer
De 32 basiskleuren zijn ultiem! Maar er zijn nóg meer kleuren van CATRICE Ultimate Nail Lacquer. Je nagels zijn dit seizoen hét ultieme mode-accessoire – deze herfst en daarna! Dit is de absolute favoriet met intense kleur, perfecte glans en dekking voor tot wel zeven dagen – met één handige applicatie! Het innovatieve kwastje biedt professionele kwaliteit. Verkrijgbaar in drie nieuwe seizoenskleuren.
Consumentenadviesprijs: €2,49


CATRICE Matt Top Coat

Een, twee, drie – mat! De gloednieuwe Matt Top Coat van CATRICE geeft glanzende nagellak een trendy matte finish! Breng de top coat aan op de droge nagellak, wacht een paar seconden … en zie hoe elke nagellak een hippe uitstraling krijgt!
Consumentenadviesprijs: €1,99


CATRICE

Verkrijgbaarheid

De nieuwe CATRICE producten zijn vanaf november 2010 exclusief
verkrijgbaar bij Kruidvat.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails