vrijdag 29 oktober 2010

Nieuws- Catrice Relaunch oogproducten.

De meeste van jullie zullen het al op andere blogs hebben gezien, dat Catrice met een relaunch komt van hun assortiment. Vandaag kreeg ik er een persbericht over , dus hier wat info:
CATRICECan‘t get enough! 
CATRICE wekt je verlangen
Lees verder voor meer info>

met alles wat er nieuw is:

Kleuren die je allemaal wilt hebben.

Texturen die de zintuigen verwennen.

Unieke producten – de nieuwste en best bewaarde beautygeheimen van internationale visagisten.

CATRICE is getransformeerd tot een compleet nieuw make-upmerk waar je nooit genoeg van zult krijgen.

Shop till you drop!
CATRICE – Can’t get enough!

CATRICE
Alle
Ogen op jou gericht
Open je ogen en zie: krachtige kleuren, hippe effecten, matte contrasten – CATRICE heeft het allemaal! Elegant, zacht, gewaagd, stijlvol, helder, fris en nieuw.   



CATRICE Better than Waterproof Mascara

De perfecte mascara is 100% resistent tegen water, zweetdruppeltjes en tranen! Geeft direct volume en is gemakkelijk te verwijderen met warm water. Een droom? Nee, het is de nieuwe Better than Waterproof Mascara van CATRICE! Je wimpers hebben niets meer te wensen dankzij de nieuwste technologie en een uniek volumeborsteltje.

Consumentenadviesprijs: €4,99

CATRICE Lashes to Kill Mascara

Een must voor iedereen: dit is de meest verleidelijke onder de mascara’s. Garandeert een adembenemend volume, sensationele lengte en unieke, overweldigende wimpers. CATRICE Lashes to Kill Mascara is hét geheime wapen voor een onweerstaanbaar mooie blik!

Consumentenadviesprijs: €3,99

CATRICE Lash Plus


25% langere wimpers binnen één maand? De werking van dit top-duo is wetenschappelijk bewezen*:

CATRICE Lash Plus Lash Growth Volume Mascara

Ultieme wimpers met de Lash Growth Volume Mascara! De unieke formule met actieve ingrediënten stimuleert de wimpergroei en voorziet de wimpers van lengte en volume.

Consumentenadviesprijs: €4,99

CATRICE Lash Plus Intensive Lash Growth Serum

Een absolute must-have voor lange, expressieve wimpers! Het hoogwaardige Lash Growth Serum is zowel ‘s nachts als overdag actief. Breng de transparante textuur als een eyeliner aan op de wimperrand om de groei van je wimpers te activeren. Consumentenadviesprijs: €4,99

CATRICE Absolute Colour Mono Eye Shadow


Absolute kleur, absolute houdbaarheid en absolute dekking in 32 trendy kleuren. De inspiratie: de internationale catwalk trends. De look: van sexy glamour tot cool understatement. De effecten: van mat tot glanzend en van metallic tot satijnglanzend. Consumentenadviesprijs: €2,79

CATRICE Absolute Colour Duo Eye Shadow

Gevarieerde effecten en expressieve trendy kleurcombinaties in acht Duo Eye Shadows. Perfect aan te brengen, dankzij de zijdezachte textuur. Gemakkelijk om professionele looks met een subtiele overgang te creëren. Consumentenadviesprijs: €3,79

CATRICE Smokey Eyes Set

Mysterieus, smokey en ideaal voor de perfecte smokey eyes look. Vier bij elkaar passende tinten en een professionele applicator garanderen een casual-elegante look. Verkrijgbaar in drie kleurencombinaties.
Consumentenadviesprijs: €4,49

CATRICE Eye Brow Set

De perfecte set voor mooi gevormde wenkbrauwen. Het setje bevat pincetten, borsteltjes en spiegeltjes en twee wenkbrauwpoeders voor lichtere en donkere wenkbrauwen. Veelzijdig, praktisch en elegant.
Consumentenadviesprijs: €3,99



CATRICE Sharpener


2in1: je kunt brede en smalle potloden slijpen met de CATRICE Sharpener. Verkrijgbaar in zwart-wit en wit-zwart. Consumentenadviesprijs: €1,29

CATRICE Long Lasting Eye Liner Pen

De Long Lasting Eye Liner Pen maakt je blij! Het gemakkelijke draaisysteem zorgt ervoor dat de pen altijd klaar is voor gebruik. Ook de crèmeachtige textuur en houdbaarheid zijn fantastische pluspunten voor een plezierig en gemakkelijk gebruik. Mix & Match? Verkrijgbaar in drie nieuwe trendy herfstkleuren!
Consumentenadviesprijs: €1,99


CATRICEVerkrijgbaarheid

De nieuwe CATRICE producten zijn vanaf november 2010 exclusief



verkrijgbaar bij Kruidvat.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails